Legfrissebb hírek ÚJ

A Mikulás megfiatalodott és Audi RS5-re váltott – Videó!

A Mikulás megfiatalodott és Audi RS5-re váltott – Videó!

Elgondolkodott már azon, hogy mit csinál a Mikulás egész évben, mielőtt elindul szétosztani az ajándékokat? Az Audi most megmutatja, elvezet minket a titkok birodalmába. S anélkül, hogy lelőnénk a poént: a fehér szakállas megfiatalodik, a sztori végére pedig a repülő rénszarvas szánját is lecseréli egy összkerekes RS5 modellre.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A modern szán
Mostantól 444 lovas Audi RS5-ös modellel furikázik a Télapó

A Télapó úgy él az emlékezetünkben, hogy nagyon öreg, pocakos és a nehezére esik a járás. Nos, a kisfilm főszereplője is ilyen Mikulás, ám egy nap eldönti, hogy fiatalosabb lesz. Mert nem élet, hogy majszolja a süteményt, a kekszet, nem mozog és csak hízik, hízik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Reggeli kocogás
Elege lett a Mikulásnak az öreguras életből és elkezdett edzeni

A Mikulás nem a levegőbe beszélt. Képes volt minden nap reggel hatkor kelni, lelátogatott a közeli edzőterembe, boksztréningeken vett részt, erősített és futott. A sok munka egy idő után meg is látszott az alkatán, sportosabb, fiatalosabb lett. Új ruhát készíttetett a szabóval, megigazította a frizuráját és a szakállát.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Elszánt volt
Nem lazsált a fehér szakállú, kőkeményen tréningezett

S, hogy a Télapó is megérdemli a meglepetést, arról a kis barátai gondoskodtak. Merthogy a nagy napon, amikor ki kellett szállítania a sok ajándékot, meglepődve tapasztalta, hogy a kedvenc rénszarvasa nem a szánját, hanem egy összkerekes Audi RS5-öst húz maga után. Pont azt a piros színűt, amiről mindig is álmodott.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Rá sem lehet ismerni
Mire eljött az ajándékosztás ideje, sportosabb lett, lefogyott és megfiatalodott

A 2020-as modellben 2,9 literes, V6-os motor dolgozik, a 444 lóhoz (bocsánat, szarvashoz...) pedig körülbelül 600 newtonméteres csúcsnyomaték tartozik. Nem kétséges, a Mikulás minden eddiginél gyorsabb lesz...

 

 

Forrás: youtube