Legfrissebb hírek ÚJ

A pokolban driftel az óriás – Videó!

A pokolban driftel az óriás – Videó!

Ez az az eset, amikor nem kell a duma, a képek önmagukért beszélnek. És mi irigykedve bámuljuk a felvételt. Az összkerekes, 450 lóerős Ford F-150 Raptor száguld és driftel a Zöld Pokolban, azaz a klasszikus Nürburgringen.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Zseniális
A Ford F-150 Raptor vonaglása vonzotta a tekinteteket

Amerikai kedvenc modelljét mifelénk áhítattal emlegetik, hiszen ritkaságszámba megy az öreg kontinensen. Éppen ezért Európában mindig nagy felhajtás kíséri a megjelenését, hiszen nem vagyunk hozzászokva a Ford drabális teherautójához.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Feltűnő jelenség
Az Egyesült Államokban mindennapos látvány a Raptor, Európában viszont ritkaságszámba megy

Ráadásul a tengerentúlon nem viccelnek, brutális verziót is piacra dobtak a 4x4-es gépből. A Raptor tényleg a nagyfiúk játéka, a 3,5 literes, V6-os motorja 450 lóerős, a csúcsnyomatéka közel 700 Newtonméter. A tízsebességes automataváltóval ellátott, 5,86 méter hosszú, 2,2 m széles, 2 m magas, 3,7 m tengelytávú, 2,7 tonna súlyú óriás drift üzemmódban látványos farolgatásokra képes.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Igazi szörnyeteg
450 lóerős a drabális összkerekes pickup

A „Normál” beállításnál csak a hátsó kerekek dolgoznak, s a behemót elképesztő vonaglásba kezd. Mit is mondhatnák? Talán csak annyit: bárcsak mi tekergethetnénk a kormányt...

 

 

 

Forrás: youtube, Ford