Legfrissebb hírek ÚJ

Ámokfutó traktorost üldöztek a zsaruk – Videók!

Ámokfutó traktorost üldöztek a zsaruk – Videók!

Korábbi a sztori, de érdemes felidézni, mert ilyen üldözést még az amerikaiak is ritkán látnak. Denver belvárosában egy John Deere traktort próbált megállítani a rendőrség – kicsit megmosolyogtató volt, ahogy a nem túl komoly sebességgel közlekedő munkagépet libasorban követték a szirénázó zsaruverdák.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Mezőgazdasági jármű
John Deere traktort általában a szántóföldeken látni, nem pedig a belvárosban...

Az állatkert környékén kezdődött üldözés körülbelül harminc percen át tartott, úgy ért véget, hogy az egyik rendőrtiszt a járőrkocsiját a traktornak vezette. Addig a munkagép szinte szó szerint felszántotta a várost – szerencsére személyi sérülés nem történt, ugyanakkor az épületek és a parkoló járművek megrongálódtak.

Többen is filmezni kezdték a „show-t”, s akadt olyan bámészkodó, aki egy idő után már a traktornak és a vezetőjének szurkolt. Amikor megállították a John Deere-t, a sofőr még ellenállt egy kicsit, de szemmel láthatóan zavartan viselkedett. A száguldás a számára viszont még folytatódott, hiszen mentőautóval szállították kórházba, kivizsgálásra.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Bátor volt
Az egyik rendőrtiszt a testi épségét kockáztatva nekivezette autóját a traktornak, így sikerült megállítani a munkagépet

Két zsaru is könnyebb sérüléseket szenvedett – azok az egyenruhások, akik kocsijukkal nekimentek a traktornak.

 

Forrás: youtube