Legfrissebb hírek ÚJ

Így végzi ki az Audi a Jeepet – Videó!

Így végzi ki az Audi a Jeepet – Videó!

Háborús övezetté vált a hátsó kert. Erőfitogtatás, kímélet nélkül. A kötél egyik oldalán egy amerikai, a másikon egy német nehézfiú. Az összkerekes Jeep Grand Cherokee és az ugyancsak 4x4-es Audi SQ7 összecsapása, nem kevés gumifüstöléssel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Sansztalan
Hiába erőlködött a Jeep, nem volt esélye

Népszerűek az autók közötti kötélhúzások, s most itt az újabb kemény páros. A közel két és fél tonnás, családi autóként is használható összkerekes Jeepről nincsenek adataink, de az biztos, hogy terepre való abroncsok vannak rajta. Ami viszont tuti, hogy nem sok esélye volt az Audi ellen.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Füstködbe burkolódzva
Füst előttem, füst mögöttem... Egyenlőtlen erők harca

Ami nem csoda, hiszen egy izmos olajkályha volt a vetélytársa. Az SQ7-ben ugyanis 4 literes, V8-as turbódízel motor húz, mégpedig lenyűgöző teljesítménnyel: a 435 lóerős aggregát maximális nyomatéka 900 newtonméter.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ez lett a vége
Az Audi SQ7 elráncigálta a Jeep Grand Cherokee-t

A technika alig 4,8 másodperc alatt gyorsítja 100 kilométer/órás sebességre az ugyancsak két és fél tonna felett mérlegelő SUV-t. Persze, itt most nem a tempó, sokkal inkább a nyers erő dominált. A quattro összkerékhajtással megtámogatott német óriás úgy húzta el az amerikai riválisát, mintha ott sem lett volna.
Erre mondják azt az ökölvívásban: knock out.

 

Forrás: youtube