Legfrissebb hírek ÚJ

Íme, a lakókocsik Rolls-Royce-sza

Íme, a lakókocsik Rolls-Royce-sza

A Bowlus Road Chief Wave Bespoke Edition a klasszikus értékeket ötvözi a magas minőséggel és a modern megoldásokkal, így ez az utánfutó lakosztály minden igényt kielégít.


Forrás: Bowlus Road Chief

A lakókocsi hossza 7,9 méter szóval komoly autót kell elé kötni, amely el is bírja ezt a terhelést. Már első ránézésre impozáns, hiszen a az 1960-as évek dizájnvilágát idézi fel a kerekded felfordított csónakszerű formáival, valamint azzal is, hogy a repülőkhöz használt felpolírozott alumíniumból készült a kasztnija.


Forrás: Bowlus Road Chief

A felfüggesztése független és torziós lengéscsillapító-rendszert szereltek be, terepre is lehet vinni. A kerekek is úgy lettek kialakítva, hogy bírják a kiképzést. Egy lakókocsi esetében persze minden a belsőn múlik, de azt azért meg kell jegyezni, a Bowlus Road Chief Wave Bespoke Edition az egyik legszebb a szakágban.


Forrás: Bowlus Road Chief

Nos, a lakosztály fel van szerelve minden jóval, és az anyaghasználat, valamint az eszközök tekintetében a prémium full extra minőség volt a mérvadó. A bútorzat és a burkolat pácolt nyírfából készült, a padló pedig jacht minőségű diófából lett elkészítve.


Forrás: Bowlus Road Chief

Van egy konyhás nappali-ebédlő, valamint egy kétágyas hálószoba is. Ezeket pedig térben a vécé, valamint a fürdő választja el. Két nagy asztal is bekerült a kocsiba, ebből az egyik mozgatható, így négyen, de akár hatan is falatozhatnak az vonatszerű luxuskabinban.


Forrás: Bowlus Road Chief

Természetesen az elektronika sem maradt ki. A hűtő és a konyhai eszközök mellett a tableteket is ki lehet aggatni a falra. Egy 4 kilowattórás lítium-ion akkumulátor táplálja a kütyüket, valamint van egy 2000 wattos inverter is. A 80 amperórás gyorstöltő pedig nagyon hasznos. A lakókocsi ára csillagászati, 67 millió forint.