Legfrissebb hírek ÚJ

Kalapáccsal sem tudták megállítani az Infinitit – Videó

Kalapáccsal sem tudták megállítani az Infinitit – Videó

Ha a Terminátor tudta volna, hogy az Infiniti összkerekes szabadidő-autója ennyire strapabíró, minden bizonnyal a modellel veszi üldözőbe Sarah Connort. Egészen extrém szituációt rögzítettek korábban Miamiban: a négyes karambol egyik résztvevője el akarta hagyni a helyszínt, s még kalapáccsal sem tudták feltartóztatni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hiába...
Próbálták szép szóval, majd a nyers erőt használva megállítani az SUV-t, de nem jártak sikerrel

A jelenlévők mindent megtettek, hogy az Infiniti sofőrjét maradásra bírják. Próbálták szép szavakkal, csúnyákkal, ököllel verték a kocsit, majd kalapáccsal, elé álltak, de az SUV csak elmenekült a helyszínről.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Strapabíró
Pedig komoly sérüléseket szenvedett az Infiniti a karambolban

Pedig, nem volt éppen jó állapotban. A négyes karambolban leszakadt az eleje, a kereke sem állt bizalomgerjesztően, mégis segítségnyújtás nélkül igyekezett sietősen távozni a „pilótája”. Első próbálkozásra nem jutott messze, mert befordult elé egy másik járgány. Az egyre dühösebb emberek próbálták kinyitni az Infiniti ajtaját, majd amikor nem jártak sikerrel, valaki kalapáccsal esett neki a verdának.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nem akart maradni a szabadidő-autó
Elképesztő tömegjelenetek játszódtak le, még a kalapács is előkerült

Hiába kapott fájó ütéseket a vezetőoldali ablak, az csak nem akart betörni. Sőt, elhúzott az SUV a helyszínről. Később a rendőrök is igyekeztek az útját állni, de nem akart engedelmeskedni a sofőr.
Kiderült, nem véletlenül szeretett volna kereket oldani: többször megszegte már a törvényeket.

 

 

 

Forrás: youtube