Legfrissebb hírek ÚJ

Nagy buli ez az elektromos off road vas – Videó!

Nagy buli ez az elektromos off road vas – Videó!

Elektromos rollernek tűnő masina, amely kapott plusz két kereket és a strapabíróságát off road körülményekhez igazították. Az EZRaider HD4 katonai célokra készült, a 4x4-es szerkezet a legnehezebb terepen is elboldogul, a hatótávolsága pedig 80 kilométer.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Bevetésen
A katonaság próbálhatta ki először a különleges elektromos modellt

Homokban, sárban és hóban, valamint a köves-sziklás részeken is jól használható. Ráadásul a kimagasló terepképességei mellett az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nincs hangja – merthogy elektromos a cucc. Az akkumulátorcsomagja körülbelül 2,5-5 óra alatt tölthető fel száz százalékosan, a vas végsebessége 70 kilométer/óra.

Eredetileg a hadsereg számára készült, hogy megkönnyítse a teherhordást a katonák számára. Még amolyan utánfutó is köthető mögé, vagyis abszolút alkalmas arra, hogy A pontból B-be a felszerelést elcipelje vagy éppen egy sérültet szállítson.

Igen ám, csakhogy egyre komolyabb népszerűségnek örvend a világon a masina, így a gyártó immáron polgári használatra is épít EZRaidert. A még a meredek lépcsőn is felkapaszkodó gépet a mezőgazdaság, a katasztrófavédelem és az erdészet is hasznosítani tudja majd, de sport és rekreációs tevékenységre szintén alkalmas.

 

 

Forrás: youtube