Legfrissebb hírek ÚJ

Nézz bele a Halálos Iramban 9. részébe – videó!

Nézz bele a Halálos Iramban 9. részébe – videó!

A hivatalos előzetest csak pénteken teszi közzé az Universal filmstúdió, de már addig sem kell várni, hogy a széria legújabb epizódjába betekinthessünk.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Youtube/F9

Mi az átverés? Nos, csak annyi, hogy az izgalmas és látványos akciójelenetek egyelőre kimaradtak a trailerből, arra még várnunk kell a nagy napig. Most csupán a drámai szállal ismerkedhetünk meg, amely a főszereplőhöz és családjához kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Youtube/F9

Az F9 néven futó Halálos Iramban kilenc egyperces előzetesében a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto és barátnője, a Michelle Rodriguez által megformált Letty látható. Éppen traktort szerelnek a tanyán. Majd lefektetik a kisfiukat, Briant és a nyakába akasztanak egy keresztmedálos nyakláncot: ennek még biztosan komoly jelentősége lesz...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Youtube/F9

Nyilván ennél jóval komolyabb járgányok és pörgősebb jelenetek is lesznek a filmben, sőt már a pénteki előzetesben is. A produkció rendezője egyébként Justin Lin, aki a 3., a 4., az 5. és a 6. epizódot is jegyzi, tehát nem jelent zsákbamacskát a rajongóknak.

A szereplőgárdáról is vannak információk, a régiek közül Dieselen és Rodriguezen kívül maradt Ludacris is és Charlize Theron is, de jönnek új sztárok is, mint Helen Mirren és a rapper Cardi B. A Hobbs és Shaw két ásza, Dwayne Johnson és Jason Statham nem tér vissza, a helyükön a Szikla után egy újabb pankrátor, John Cena debütál. A világpremier április 8-án lesz.