Legfrissebb hírek ÚJ

Reklámban is nagyok az exszovjet összkerekes legendák – Videók!

Reklámban is nagyok az exszovjet összkerekes legendák – Videók!

Egy kis időutazás, pestiesen szólva, amolyan retrofíling. Kerestünk és találtunk: szovjet/orosz reklámokat, amelyek a hatalmas ország összkerekes legendás modelljeit próbálják vevőbarátibbá tenni. Ezeket tényleg nem szabad kihagyni!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Büszkeségek
UAZ (fentről), Ural és Kamaz - a szovjet/orosz járműgyártás ikonikus modelljei

Ha szovjet/orosz járműgyártás, akkor azonnal beugrik a Kamaz, az Ural vagy éppen az UAZ neve. A Kamaz valóságos ikonikus modell lett, hiszen tizennégyszer nyerte meg a világ leghíresebb tereprali-versenyét. A vállalat nem is felejti el rendre megemlíteni a reklámjaiban, hogy milyen eredményei vannak a márkának, a marketingjét általában a több mint 1000 lóerős kék-fehér színű összkerekes szörnyetegére építi.

Az Ural sem éppen a kecsességéről híres, sokkal inkább a strapabíróságáról, az elpusztíthatatlanságáról, a hardcore jellegéről. Nincs olyan akadály, amin ne verekedné át magát, teljesen mindegy, hogy homok, hó, sár, víz, esetleg sűrű növényzet állja útját. Sőt, ha kell, még a hegyre is felcaplat. Nem hiszik? Hát akkor nézzék meg a reklámot!

Maradjunk az Uralnál. A katonaság előszeretettel használja, a legkietlenebb környezetben is megállja a helyét. A háborúkat megjárt Ural mocsárban, hóban, homokban, sziklák és kövek között is megbízhatóan működik. Nem hiszi? Máris mutatjuk!