Legfrissebb hírek ÚJ

Sokszor meghibásodott, ezért felgyújtotta a 70 millás Mercedesét – Videó!

Sokszor meghibásodott, ezért felgyújtotta a 70 millás Mercedesét – Videó!

Oroszországban gyakran történnek furcsa dolgok, de most az egyik legőrültebb „kivégzést” mutatjuk meg. Egy full extrás, 70 milliós összkerekes Mercedes-AMG GT 63 4MATIC +-t gyújtott fel egy vlogger, így tiltakozva az autó hibái és a magas szervizköltségek ellen. Majd stílszerűen egy Zaporozsecbe ült át...

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Piszkos munka
Mihaul Litvin megunta, hogy állandóan elromlik a 70 milliós összkerekes Mercedes sportgépe, ezért leöntötte benzinnel

Komoly verseny zajlik a youtuberek között a lájkokért, a követkért. Az egyik legnépszerűbb orosz vlogger, Mihaul Litvin már 4,8 millió előfizetővel rendelkezik, s most feláldozta a 2019-es Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC + autóját, amelynek értéke körülbelül 170 ezer dollár, vagyis körülbelül 70 millió forint.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Jó étvágyat!
Miközben kolbászt sütögetett a mezőn, a háta mögött égett a Mercedes-AMG GT 63 4MATIC +

A videós alaposan kiakadt, mert a mindössze 15 ezer kilométert futott szupergépével már négyszer volt szervizben, ugyanis folyamatosan tönkrement valami a kocsiban. A Mercedes szervizben mindenki csak húzta a száját, amikor a hibaforrásokat kellett volna megtalálni, s nagyjából úgy adták vissza a járművet, ahogy megkapták. A problémát nem oldották meg.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Szovjet modell
Miután kivégezte a rendre meghibásodó Mercijét, Zaporozseccel távozott a helyszínről

Gondok adódtak az alkatrészek eredetiségével is, így Litvin úgy döntött, kivégzi a 4x4-es sport-Mercit. Kivitte a mezőre az AMG-t, s miközben kolbászt kezdett el sütögetni, felgyújtotta a verdát. Aztán, mint aki elvégezte dolgát, beült egy ősrégi Zaporozsecbe, a haverok betolták, majd elhajtott a helyszínről.

 

 

Forrás: youtube