Legfrissebb hírek ÚJ

Terminátorrá vált az orosz rendőr – Videó!

Terminátorrá vált az orosz rendőr – Videó!

Sokat nézhette ez az orosz rendőr a nyolcvanas, kilencvenes (majd a kétezres) esztendők amerikai kultuszfilmjét, az Arnold Schwarzenegger főszereplésével forgatott Terminátort. Az Összkerekes UAZ zsaruverda kamerája rögzítette: a helyszínről menekülő sofőr autójának hátuljára ugrott a rend éber őre, s menet közben ütötte, verte a kocsit.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Szinte elpusztíthatatlan
Arnold Schwarzenegger, mint Terminátor nem ismert fájdalmat, hiszen élő szövet volt fém vázon

Schwarzi könnyen menősködött, hiszen „élő szövet volt fém vázon”, ráadásul kaszkadőrök segítették az akciójelenetekben, míg az orosz rendőr valójában a testi épségét kockáztatta. Mondjuk, az is igaz, a Terminator nem viccelt, el is bánt a járgányokkal:

Lehet, a rövid videóban látható rendőr túltolta egy kicsit a Terminátor filmeket, tényleg elhitte magáról, hogy T1000-es modell, mert különben mi indokolta, ahelyett hogy beugrott volna a rendőrautóba, inkább a gyanús alak kocsijára vetette magát.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Potyautas
Az orosz rendőr bátorságával nem volt probléma

Jó harminc másodpercig utazott a Renault hátulján, s bár becsülettel ütötte, verte a vasat, valamint az üveget, hatalmas szerencséje volt, hogy nem sérült meg. Mert emlékezzünk vissza: a mozisiker második részében fémfolyadékká tudott változni az emberszerű robot, s könnyedén visszanyerte eredeti alakját, ami a hús, vér emberről azért nem mondható el...

Persze lehet, hogy az orosz rendőröket más fából faragták?

 

Forrás: youtube