Legfrissebb hírek ÚJ

Forza Horizon: elhagyja a fékeit a startnál a versenyautó – Videó!

Forza Horizon: elhagyja a fékeit a startnál a versenyautó – Videó!

Ez azért elég kellemetlen! A világ egyik leghíresebb autóverseny konzoljátéka, a Forza Horizon idegesítő hibákkal borzolja a kedélyeket. Elindul a starttól a kiválasztott kocsi, de a fékrendszerét a rajthelynél hagyja – a vizuális glitch elég bosszantó.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hoppá!
Vigyázz, kész, rajt! Elindulunk, de elhagyjuk a fékeket...

Hiába a remek grafika, a valódiságot megközelítő élmény, ha azt látjuk a monitoron, hogy ugyan elindultunk a starttól, de a fékrendszerünk az úton hever... Még akkor is, ha mostanra kiderült, ez egy vizuális probléma, mert lassítani és megállni is tudunk, ráadásul a fejlesztők ígérik, a következő részre kiküszöbölik a hibát.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hiba
Értjük mi, hogy nagy a lendület, de azért az illúzióromboló, hogy potyognak szanaszét az alkatrészek

Mert az ember mit tesz olyankor, ha a kocsija alkatrészeit a földön találja? Természetesen automatikusan visszafordul és megpróbálja összeszedni... Tegyük hozzá, nem modellfüggő a probléma, nem lehet előre megmondani, hogy melyik autónál jelentkezik a hiba. Az a legjobb, ha újraindítjuk ilyenkor a programot, mert a restartot követően minden visszaáll a normál kerékvágásba.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Más irányban
Fordulunk balra, a fékek pedig mennek tovább egyenesen

Persze, az a tuti, ha minden helyzetben megpróbálunk optimisták maradni. Legyen inkább félig tele az a bizonyos pohár, s örüljünk, hogy szemügyre vehetjük a különböző típusú versenygépek fékrendszerét...

 

Forrás: youtube