Legfrissebb hírek ÚJ

Ezzel a gépszörnnyel az apokalipszis sem félelmetes

Ezzel a gépszörnnyel az apokalipszis sem félelmetes

Az Egyesült Államokban, Kaliforniában székel az US Special Vehicles, vagyis az USSV nevű cég, amely Jeep Wranglereket és Ford F-sorozatokat alakít át összkerekes gépszörnyekké. Ezek a speciális modellek úgy néznek ki, mint a szteroidkúrás Hummerek – elég csak rápillantani a Rhino GX Executive-re.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Óriás
Méltó a nevéhez: olyan, mint egy vadállat, teljesen mindegy, honnan nézzük

A Super Duty-alapú kisteherautó luxusváltozata a Rhino GX Executive, kicsit olyan, mintha a Ford Excursiont, a Hummer H2-t és egy magánrepülőt összegyúrnánk. Az apokalipszis idején minden bizonnyal nagy szolgálatot tevő, páncélozott monstrum tényleg elképesztő luxust kínál. Nem is ülések, hanem szó szerint fotelek vannak benne, természetesen a legfinomabb bőrrel bevonva. A motorosan, tucatnyi módon állítható ülőalkalmatosságok hűthetőek, fűthetőek és masszázsfunkciósak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Luxus
Ilyen körülmények között azért elviselhető az utazás...

Hátul, a lábtartóval is ellátott két „szék” között széles kartámasz található, a szórakozásról pedig érintőképernyős kijelző és 40 hüvelykes televízió gondoskodik. Hiába, miközben kint a zombik versus emberek film megelevenedik, az ajtók mögött a lehető legnagyobb kényelemben megtekinthetik az utasok a kedvenc sorozatukat.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Nincs unalom
Ha túl hosszú az út, akár filmeket is nézhetnek az utasok

Bár az utaseret leválasztották, miközben a tulaj a hűtött pezsgőt kortyolgatja, egy gombnyomással kapcsolatba léphet a sofőrrel.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Elképesztő
Akár egy magánrepülőgép belseje...

Persze, a menetteljesítményre sem lehet panasz. A Rhino GX Executive elejében egy 6,7 literes, V8-as turbódízel motor vagy egy 6,8 l-es, V10-es, benzines aggregát dolgozhat. Nem kérdés, bármelyik változatot is választja az ember, az összkerékhajtás alap. Plusz a hatalmas, 38 hüvelykes abroncsok is szériatartozékok.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Izmos
Amilyen hatalmas, olyan erős is: 6,7 vagy 6,8 literes motor van benne

Íme, egy 2016-os moell:

A terepjáró lehet fekete, sárgásbarna és zöld színű, a belterét fekete bőrbe „kötik”, de megvadíthatják sárgával vagy vörössel. Az építő cég kikötötte: az amerikai vásárlóknak huszonöt, a nemzetközi ügyfeleknek ötven százalékos előleget kell letenniük.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Kipróbálnánk
Az ilyen gépben nem csak utazni jó, a sofőrnek is különleges dolga van

 

Forrás: youtube