Legfrissebb hírek ÚJ

Támadásra kész a Toyota Tacoma TRD 2024

Támadásra kész a Toyota Tacoma TRD 2024

A főként az amerikai piacon forgalmazott pickup eleve a jobbak közé tartozik terepjárásban már az alapfelszereltségével. Azonban a gyártó mindig összedob olyan TRD-pakkot, amellyel garantáltan élmény lesz az extrém csapatás is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Toyota

A Toyota Tacoma 2023-ban kapta meg a legutóbbi modellfrissítését. Egy vadonatúj 3,5 literes V6-os benzinmotort kapott, amely alaphangon 278 lóerős csúcsteljesítmény leadására képes. Az összkerekes hajtásláncon is finomítottak, és már az alapcsomagban is volt, néhány menetvezérlési funkció, mint a terepválasztó Multi Terrain Select és a kapaszkodást és ereszkedést elősegítő Craw Control funkció.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Toyota

A tengerentúli szakportálok ezt a vasat jelölték meg a legkomplettebb pickupnak, amelyet városban, autópályán és terepen is optimálisan lehet használni. Persze az off roadozáshoz azért a Toyota Racing Development (TRD) kidolgozott egy csomagot, amely mindig kapós szokott lenni a közönség körében, mert elég ütős cuccok vannak benne, hiszen a japán márka nem hozhat szégyent a hagyományaira.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Toyota

A Bilsteinnel együtt készített pakk, amely főleg a futóműre koncentrál, alapból hozott egy ötcentis emelést a lábazatba előre és 2,5 cm-et hátulra. Ráadásul az egész futómű össze van hangolva a Toyota Safety System biztonsági rendszerrel, amely szenzorok és kamerák segítségével figyeli a kocsi alját. Ez jól jön mondjuk sziklás csapatás esetén, hiszen segíthet a pilótának a manőverezésben.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Toyota

Természetesen haspáncél, differenciálzár és terepfelnik és -gumik is vannak a csomagban, hiszen ezek nélkül nem is lehetne elindulni egy komoly túrára. A csörlő és a plusz LED-sor feláras, azt a TRD Pro csomagban lehet kapni majd.