Legfrissebb hírek ÚJ

Új off roados SUV-kkal támad az Audi

Új off roados SUV-kkal támad az Audi

Nemcsak az elektromos fronton bővíti a hardcore palettáját a német gyártó, amely két koncepciógépet is megvillantott. Egyik sem utcai gép lesz, meglehetősen érdekes modellek.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

A brit Autocar készített egy riportot az Audi vezető tervezőjével, Marc Lichtével, aki elmondta, hogy tulajdonképpen három modellen is dolgoznak. A napokban már beszámoltunk róla, hogy lesz egy tisztán elektromos hajtású gép, amely akár a Mount Everestet is képes megmászni. Azonban nem EV modellekből is hamarosan jön kettő.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

A típusnevek egyelőre nem ismertek – az Activesphere gyűjtőnév alatt futnak –, de a brit lap és az amerikai autoblog.com által megosztott látványtervek alapján. Egy sportos crossover lesz az egyik, amely áramvonalas sportkocsira hajaz, amelynek a kasztnija alá bepakoltak négy bazi nagy terepes kereket. Hogy mennyi létjogosultsága van ennek a vasnak, majd kiderül...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

A másik egy B-variánsa ennek tulajdonképpen. Olyan a kocsi alakja, mintha egy Ford Bronco vagy egy Range Rover szerű szögletesen gömbölyded magas rakterű SUV lenne. Ennek is masszív a hasmagssága, és még dizájnelemekkel is megpróbálták vagányabbá tenni. Dögös, de állítólag 2025-ig minimum várni kell rá.