Legfrissebb hírek ÚJ

A 7-es szériájú Toyota Land Cruiser csúcskiadása a Sandlandertől: 2023-as, fullos GRJ76 70th a legextrémebb terepre

A 7-es szériájú Toyota Land Cruiser csúcskiadása a Sandlandertől: 2023-as, fullos GRJ76 70th a legextrémebb terepre

Ugyan még bő két hónap hátravan az idei esztendőből, de a Sandlandernél már a jövőt írják. A magyar manufaktúra különleges, limitált szériás, 2023-as terepjárót kínál: az összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 70th maximális felszereltségű, ami elérhető a 7-es szériához, az minden bele- és rákerült. Figyelem, Európában nincs még egy belőle, vagyis nem árt résen lenni!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Exkluzív kiadás
A 7-es sorozat összes fellelhető extráját megkapó GRJ76 70th belterét konyakszínű, minőségi bőrbe csomagolták
Forrás: Sandlander

A 7-es sorozat csúcsmodellje, extrém környezetben elvégzendő hardcore feladatokhoz edzették, készítették fel Japánban. Mindössze néhány száz darab készül belőle, vagyis abszolút exkluzív példányról, és nem mellékesen lehetőségről van szó. A Land Cruiser születésének 70. évfordulójára kiadott modellben 3986 köbcentiméteres, V6-os, a tovább szigorodó környezetvédelmi előírások miatt 272 lóerős benzinmotor dolgozik, a csúcsnyomaték eléri a 440 Newtonmétert. Elnyűhetetlen technika, amely meghálálja a törődést, ha szakszerűen szervizelik, s az örök élet ígéretével bír.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Off roader
A limitált szériás, a Sandlandertől azonnal elvihető, 2023-as Toyota Land Cruisert snorkellel, első és hátsó differenciálzárral, plusz 40 milliméteres emeléssel is ellátták
Forrás: Sandlander

Már az autó megjelenése is jelzi, ez bizony nem tucatjármű. Az egyedi hűtőráccsal rendelkező Toyota első fényszórói fekete hátteret kaptak, a csörlőtálcás, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első és a hátsó lökhárító, a sárvédő szélesítés, valamint a terepen járást támogató magnézium ötvözet keréktárcsák pedig egyedi antracit fényezést. Jár hozzá LED-es nappali menetfény a ködlámpa keretébe integrálva, kavics és kőfelverődés elleni védelem.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Mindenvivő
Néhány száz darab készül(t) csak a modellből, amely a mindennapi használatra ugyanúgy alkalmas, mint a terepes kalandtúrákra, vagy éppen a rázós expedíciókra
Forrás: Sandlander

Mivel vérbeli off roaderről van szó, nem maradhatott ki az első és a hátsó differenciálzár, a snorkel, az erősített hajtáslánc, a megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás. A Heavy Duty csomagnak köszönhetően az alapkiadásnál 40 milliméterrel komolyabb a hasmagasság. Az ötajtós, a hosszabb távú kalandok kivitelezésének érdekében megnövelt, 130 literes üzemanyagtartállyal rendelkező gép felszereltségében fellelhető a speciális, háromrétegű hővédő üvegezés, a megnövelt hatékonyságú hő- és hangszigetelés, a hűthető/fűthető kesztyűtartó, az elektromos ablakemelés, az elektromosan mozgatható oldalsó tükör, a centrálzár és a navigáció.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Odafigyel a sofőrre, az utasaira
Komfortos, kényelmes, minden igényt kielégítő 4x4-es, 272 lóerős terepjáró: biztonsági és vezetőtámogató rendszerekkel van tele
Forrás: Sandlander

A rendkívül színvonalas, minőségi belteret egyedi, az LC születésének 70. évfordulóját hirdető emlékplakettel ellátott középkonzollal, egyedi kormány- és kormányoszlop borítással, valamint a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozással dobták fel a japánok. A gyárban nem mellékesen nem csak a kinézetre, az exkluzív dizájnra, de a biztonságra is odafigyeltek. Így a felszereltségi listán kipipálható a blokkolásgátló, a menetstabilizáló-rendszer, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a hegymenetindulás segítő, az oldalsó ütközésvédelem, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint a keréknyomás-figyelő rendszer. A rádió LCD kijelzős, CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Menő
Az ötajtós, 130 literes üzemanyagtartályú gép háromrétegű hővédő üvegezéssel, megnövelt hatékonyságú hő- és hangszigeteléssel, erősített hajtáslánccal, magnézium ötvözet keréktárcsákkal rendelkezik
Forrás: Sandlander

A GRJ76 70th nyugodt szívvel munkára fogható, 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel, 3,5 tonna teherbírású hátsó vonófejjel rendelkezik. Tényleg nem csak az ázsiai gyártó marketingdumája, de ez Toyota Land Cruiser az egész világon ritkaságszámba megy – Európában pedig nem is találni máshol, csak a Sandlandernél. Vagyis, aki úgy dönt, megkaparintja, egészen biztosan nem kell attól tartania, hogy a közutakon vagy éppen két dűnerendszer között szembejönne egy hasonló modell. Szóval, ez egy vissza nem térő alkalom: amennyiben megvásárolná, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.