Legfrissebb hírek ÚJ

Kompromisszummentes terepjáró a Sandlandertől: Toyota Land Cruiser GRJ78 a legextrémebb küldetésekhez

Kompromisszummentes terepjáró a Sandlandertől: Toyota Land Cruiser GRJ78 a legextrémebb küldetésekhez

Ezen az összkerekes Toyotán nem fognak ki a terepakadályok! A Sandlander a legextrémebb igénybevételekhez készült Land Cruiser GRJ78 LX-et kínál megvásárlásra: a 272 lóerős autó rendkívül strapabíró és megfelelő szervizelés mellett elnyűhetetlen.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Kimagasló tulajdonságok
40 milliméteres emelést és erősített hajtásláncot is kapott a Toyota Land Cruiser GRJ78 LX
Forrás: Sandlander

Kompromisszummentes modell. A 7-es sorozat tagjait nemhiába vetik be ENSZ-missziókon, afrikai szafarikon, „rázós” túrákon. Minden egyes alkatrésze annak a fényében született, hogy kibírja az igénybevételeket. A 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzinmotor adja a tökéletes kiindulópontot, az aggregáthoz ötfokozatú, a szélsőséges igénybevételeket jól bíró manuális váltó kapcsolódik. Természetesen 4x4-es hajtással is ellátták.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Masszív
Fellépővel ellátott hátsó lökhárítója van, a hátsó Military vonófej 3,5 tonna teherbírású
Forrás: Sandlander

Pestiesen szólva, a folytatás sem rossz... A Toyota Heavy Duty off road csomag 40 milliméteres rugóút és hasmagasság emelést biztosít, de erősített a hajtáslánc, valamint emelt kapacitású a hűtő-, a fűtő-, a légkondicionáló-rendszer, valamint a kormányszervo-szivattyú. Van snorkel, az üvegezés UV szűrős, három rétegből áll. Opcionálisan első és hátsó differenciálzárral is felszerelhető az LC.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Megbízható
A 3986 köbcentiméteres, V6-os benzinmotor 272 lóerős, az aggregáthoz ötfokozatú manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik
Forrás: Sandlander

A felszereltség része a komfort oldalfellépő, a fényezett, csörlőtokos első, és fellépővel ellátott hátsó lökhárító, valamint a 225/90 R16-os gumiabroncsszett. Jár hozzá kavics és kőfelverődés elleni védelem, az első vonószem és a hátsó Military vonófej is 3,5 tonna teherbírású. A külsőt feldobja a krómcsomag, a ködlámpa, míg a pótkereket (zárható tartóval) a hátsó ajtóra szerelték.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Nyerő stílus
A kényelmes üléseken strapabíró, az igénybevételnek ellenálló a plüssborítás, az utasteret úgy alakítottá ki, hogy a funkcionalitást helyezték előtérbe
Forrás: Sandlander

Ami az utasteret illeti, a funkcionalitás élvez elsőbbséget. A plüsskárpitozás kiemelkedően ellenálló, jól bírja az igénybevételt, a kesztyűtartó hűthető, a kormányoszlop négy irányban állítható, de megtalálható a navigációs-rendszer előkészítés (Wi-Fi, Bluetooth), az USB gyorstöltő, valamint az FM/AM, CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis rádió. A biztonságról vezető és utasoldali légzsák, blokkolásgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, hegymenetindulást segítő rendszer, oldalajtó ütközésvédő panel és poroltó gondoskodik. Elektromos az ablakemelés elöl, s távirányítós a központi zár.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Pratikus
A pótkereket a hátsó ajtón helyezték el: probléma esetén könnyen hozzá lehet férni, a tartó természetesen zárható
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető Toyota Land Cruiser GRJ78 azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Kitűnően pakolható
Lehajtható ülőpadokkal és tágas csomagtérrel rendelkezik
Forrás: Sandlander