Legfrissebb hírek ÚJ

Micsoda évkezdet! Újabb négy darab V8-as Toyota Land Cruiser VDJ79 került eladósorba a Sandlandernél

Micsoda évkezdet! Újabb négy darab V8-as Toyota Land Cruiser VDJ79 került eladósorba a Sandlandernél

Ez bizony nem áprilisi tréfa, hiszen még csak januárt írunk! A Sandlander komolyan veszi a 2024-es év indítását. Felmérve a vásárlói és a piaci igényeket, újabb négy darab, fehér színű Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel pickupot kínál megvásárlásra. Az összkerekes munkagépek 31,990 millió forintért, igen, nem tévedés, 31 millió 990 ezer Ft-ért azonnal, raktárról elvihetőek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Komfortos
Az üvegezés UV-szűrős, a kormány faberakásos, a plüssülés pedig strapabíró. A kényelmes utastérben a kesztyűtartó hűthető és fűthető
Forrás: Sandlander

Hamar elkeltek a magyar manufaktúránál az eladósorba került V8-as platósok, a Sandlander pedig igyekszik kielégíteni az igényeket, s olyan áron kínálni a járműveket, hogy azok még csábítóbbak legyenek. Sikerült is megfelelő partner(ek)re lelni, így most újabb négy darab VDJ79-es várja gazdáját.

A közelmúlt aktivitásából kiindulva nem árt sietni, ha valaki megbízható, a lehetetlent nem ismerő munkatársat szeretne maga mellett tudni. Olyan 4x4-es melóst, amely a legextrémebb környezetben is kimagasló teljesítményt nyújt. A járműben a legendás, ikonikussá vált 4461 köbcentiméteres, V8-as, 204 lóerős dízelmotor kapott helyet, a technikához kapcsolható 4x4-es hajtás, ötsebességes manuális váltó és terepváltó igazodik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Igazi munkagép
A legnagyobb platómérettel rendelkezik a kategóriájában, ahogy a pakolhatósága és a teherbírása is kiemelkedő
Forrás: Sandlander

A kategóriájában a legnagyobb platómérettel, a legkomolyabb terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkezik, míg a terepképessége kimagasló. A felszereltségének része a gyári első és hátsó differenciálzár, a snorkel és a 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő. A vontatási kapacitása 3500 kilogramm, az üzemanyagtartálya pedig 130 literes.

Ráadásul a blokkolásgátlóval, oldalsó ütközésvédelemmel, keréknyomás figyelő és menetstabilizáló rendszerrel, fékerőelosztóval és fékrásegítővel, valamint hegymenet indítást segítővel ellátott pickup még jobban „felöltöztethető”. Opcionálisan vásárolható hozzá raktárról a 79-eshez gyártott összes off road kiegészítő, plusz gyári 3,5 tonnás vonóhorog. Azaz, akár teljesen egyedivé tehető, személy(es)re szabható a Toyota.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kőkemény
A Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel terepmunkára fogható: első és hátsó differenciálzárral, snorkellel és 3,6 tonna teherbírású Denso csörlővel is rendelkezik
Forrás: Sandlander

A krómcsomagos LC rendelkezik plató alatti ütközésvédelemmel, sárvédő szélesítéssel, a terepen járást maximálisan támogató könnyűfém keréktárcsákkal és 265/70 R16-os gumiabroncsokkal. Kapott beszállást segítő oldalfellépőt, ködlámpát előre és hátulra, 3,5 tonna teherbírású első vonószemet, valamint hátsó vonófejet.

Az ötszemélyes utastér üvegezése UV-szűrős, az ülések plüssborítása a folyamatos igénybevételt is jól bírja. Plusz bőrös a kormány és a váltógomb, hűthető és fűthető a kesztyűtartó. Az ablakemelés és az oldalsó tükörmozgatás elektromos, van navigáció előkészítés, LCD kijelző, az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB, AUX, Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis. A központi zár távirányítós, légzsák védi a vezető-, valamint az utasoldalon helyet foglalót.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jól néz ki
Ötsebességes manuális váltóval és terepváltóval is ellátták a járművet, ahogy LCD-kijelző ugyancsak került bele
Forrás: Sandlander

A négy darab, fehér színű, egyenként 31,990 millió forintba kerülő Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben és a finanszírozásban is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná valamelyik autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.