Legfrissebb hírek ÚJ

2021-ig megérkezik a Ferrari SUV

2021-ig megérkezik a Ferrari SUV

Továbbra is csak a „ködösítés” megy a Ferrari szabadidő-autójáról. Olyan, mint Columbo felesége: beszélnek róla, de senki sem látta. Mindenki csak elképzeli, hogyan is néz majd ki az összkerekes SUV, amelynek piacra dobásától egyébként nem zárkózik el az olasz luxusmárka.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Nem is rossz...
A virtuáldizájner által elképzelt Ferrari SUV elég dögös lett

Ráadásul, mostanában rendkívül népszerűek a fényűző városi terepesek. A BMW (X-sorozat), a Porsche (Cayenne, Macan), a Mercedes (GLE) és az Audi (Q-sorozat) után a Bentley (Bentayga), a Jaguar (F-Pace), az Alfa Romeo (Stelvio), valamint a Lamborghini (Urus) is 4x4-es szabadidő-járgányt villantott, de hamarosan ugyancsak érkezik a Rolls-Royce (Cullinan) hasonszőrű gépe.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Hasonlóság
Kicsit a Porsche szabadidő-autójára hajaz

Simán beférne a mezőnybe a Ferrari üdvöskéje. Kleber Silva dizájner elképzelte, miképpen festene a „vörösök” SUV-ja. Állítólag 2021 környékén mutatják majd be az olaszok, s ki tudja, talán a számítógépen alkotott modellből is vehetnek át ötleteket a maranellóiak. Nem tűnik földtől elrugaszkodott elképzelésnek, hogy Itália büszkesége is beálljon a sorba, hiszen az Alfa Romeo és a Fiat komoly segítséget nyújthat, ráadásul a Ferrari már összkerékhajtással is gyárt autót, azaz a technikai háttér adott.

Az Utility Vehicle lehetne ugyanúgy V8-as vadállat, mint hibridmasina, egyszerűen nincs az az ötlet, amit a márkánál ne lenne lehetőség megvalósítani. Szóval? Akkor már csak 2021-ig kell várni?

 

Forrás: youtube