Legfrissebb hírek ÚJ

Hardcore Lamborghini: hatkerekű Urus

Hardcore Lamborghini: hatkerekű Urus

Mit tegyünk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet? Ez a modern világ egyik legfontosabb kérdése, s bizony valószínűleg ennek az oka az is, hogy a 6x6-os kombinációk egyre elterjedtebbek lettek az autós szegmensben. Az internet pedig csak ráerősít erre: íme a Lamborghini Urus hat kerékkel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Eredeti
Négy kerékkel hódít a Lamborghini Urus. De van, aki többre vágyik...

Az emberek szeretnek olyan járgányokba ülni, amelyekkel látszólag a legzordabb körülmények között is elboldogulnának, de igazából a járt utat sohasem cserélnék el járatlanra. „Megtehetném, ha akarnám” – ez a jelmondat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Átalakítva
A fentebb látható sárga modell 6x6-os verzióban. Nos, mi a vélemény?

Most pedig itt a virtuális világ szülötte, a Lamborghini Urus 6x6. Merthogy mégiscsak jópofa, ha luxus szabadidő-autóban ülünk, de olyanban, amely terepjárásra is alkalmas és hat kerékkel rendelkezik. Amely egy icipicit eszünkbe juttatja a nagyvadat, a Mercedes G 63 AMG 6x6-ot.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Keményebb
Egy kicsit terepjárósabb változat, komolyabb felfüggesztéssel, abroncsokkal

Már több variáció is napvilágot látott a Urus SUV megreformált változatáról, de egyelőre nem érkeztek hírek arról, hogy az olaszok terveznék a hatkerekű modell csatasorba állítását. Vagyis marad az ábrándozás, no meg a remény: talán valaki mégis megalkotja a veszedelmet.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Munkás pickup
építkezésnél, mezőgazdasági melóknál jó hasznát vennék