Legfrissebb hírek ÚJ

Luxuspiknikre hív a Rolls-Royce Cullinan – Videó!

Luxuspiknikre hív a Rolls-Royce Cullinan – Videó!

Nem kérdés, fényűző luxust hoz a Rolls-Royce a hamarosan elkészülő Cullinannal a szabadidő-autó szegmensbe. Ahogy közeledik a bemutató, úgy lepi meg egyre többször a rajongóit a brit márka: az összkerekes SUV elképesztő kényelmet is nyújt majd az utasainak.

A Jaguar Land Rover már próbálkozott hasonló megoldással, de a BMW égisze alá tartozó RR-nél most rátesznek egy lapáttal. Gondoljunk csak bele: elkocsikáztunk a hegyekbe, hogy a meseszerű napfelkeltében gyönyörködjünk, miközben a kedvenc kávénkat vagy teánkat szürcsölgetjük. És ebben segítségünkre van a Cullinan.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Kempingszék helyett...
Ezt kínálja kirándulás közben a Rolls-Royce Cullinan
Forrás: Rolls-Royce

A világ legnagyobb nyers gyémántjáról elnevezett jármű csomagtérajtajából ugyanis gombnyomásra előbukkan két fotelszerű szék és egy asztal – mindkettőt szigorúan bőrbe csomagolták. A szerkezet pedig nem nagyon vesz el a csomagok számára fenntartott helyből.

A cél az, hogy a világ lélegzetelállító dolgait, kilátásait, történéseit a lehető legnagyobb kényelemből élvezhesse a Rolls-Royce SUV tulajdonos.
„A Cullinan valóságos lakosztályt biztosít utasainak. A megalkotásánál odafigyeltünk a részletekre. Minden könnyedén és gombnyomásra működik, a legfinomabb bőrt használtuk az elemek borítására. Az SUV minden egyes darabja a tervezők és az összeszerelésben részt vevő szakemberek hozzáértéséről, elképesztő összhangjáról szól és tanúskodik” – nyilatkozta Torsten Müller-Ötvös, a Rolls-Royce vezérigazgatója.

 

 

Forrás: youtube