Legfrissebb hírek ÚJ

Őrszem lett a Nissan platósából

Őrszem lett a Nissan platósából

Sao Paulóban nem viccelnek a nemzetközi autóshow kiállítói, Európában nem látott, átalakított modellekkel rukkolnak elő. A nálunk Nissan Navaraként futó összkerekes Frontier pickupból épült Sentinel (Őrszem) akár hegyi mentőangyalként is megállná a helyét.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Pazar
Feltűnő színösszeállítás, már messziről felhívja magára a figyelmet

A Thunder Blue (Villám Kék) színű platós a sárga kiegészítésű motívumaival olyan, mint egy papagáj – tökéletesen idomul a dél-amerikai régió csodálatos környezetébe. Ahogy a jármű tetejének a kialakítása sem mindennapi.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Minden eshetőségre felkészítve
A Nissan Frintier (mifelénk Navara NP 300) platója fiókrendszert rejt

Érdekesség, hogy a Nissan Leafben található akkumulátorból kettő is helyet kapott a vasban, ezek a plató kiegészítő berendezéseinek a működtetésére szolgálnak. Merthogy a csomagtér olyan, hogy az ember eldobja az agyát.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jól felszerelt
A szerszámoktól kezdve a munkavédelmi és mentési eszközökig, mindennek jutott hely

Van itt minden, kérem szépen! Egy egész fiókrendszert helyeztek el rajta, amelyben külön hely jut a kesztyűknek, a sisakoknak, a lámpáknak, a köteleknek, a szerszámoknak – vagyis mindennek, amikre szükség lehet például egy hegyi mentésnél.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Modern
Drónleszállónak is tökéletes a platója

A két áramellátóval felszerelt pickup hátulján drón fel- és leszállót is kialakítottak, azaz abszolút csúcsminőségről van szó, megfelel a modern kor követelményeinek. A fekete beltér sem hétköznapi, hiszen sárgával vadították meg, s nagyon ütősen néz ki.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Zseniális
A beltér is extrém, a fekete és a sárga jól kiegészíti egymást