Legfrissebb hírek ÚJ

Túragépeket épített a Subaru a Crosstrekből és a Rexből

Túragépeket épített a Subaru a Crosstrekből és a Rexből

A Tokiói Autószalonon leplezte le a japán márka a két koncepcióautóját, a Boost Geart, amelyeket az overland kategóriába lehet sorolni.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Subaru Crosstrek Boost Gear

Forrás: Subaru

Az Imprezából származó crossover egy kicsit magasabb, mint a normál szériamodell, részben a megemelt futóműnek és a vaskos sár- és terepgumiknak köszönhetően. Emellett egy Crosstrek márkajelzésű díszítőelemet is kap az orr-részen, további burkolatokat az ajtókon, oldallépcsőket és kéttónusú fényezést. Az utolsó simítás egy Rhino-Rack tetőcsomagtartó széles LED-es lámpasávval és napellenzővel.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Subaru Rex Boost Gear

Forrás: Subaru

A fent látható Rex hasonló irányban mozog, de nem megy olyan messzire a módosítások útján, mint a Crosstrek. Bár ugyanazt a kéttónusú festést, sárvédő gumikat és kék sárvédőket viseli, mint a Crosstrek, a burkolatot és a tetőcsomagtartót elhagyja. Ne aggódjon, ha a név nem hangzik ismerősen: a jelenlegi generációs Rex tulajdonképpen egy Daihatsu Rocky, amelyet 2022 óta kizárólag Japánban árulnak.

A Subaru Boost Gear koncepcióiról a következő hetekben további információk látnak napvilágot. Még nem tudni, hogy ezek dizájntanulmányok-e, vagy egy terepképesebb felszereltségi szintre utalnak-e, mint az Outback és a Forester Wilderness változatai esetében.