Legfrissebb hírek ÚJ

Városi kommandó az X2-essel

Városi kommandó az X2-essel

A BMW terepmintás ruházatba csomagolta hamarosan megjelenő sportos terepkupéját és a milánói Divathét kapcsán körözött az észak-olasz városban.

Az új BMW X2 nemzetközi piaci debütálásáig bőven van még idő, a legújabb Sports Activity Coupé modellje „kommandós szerkóban vetette bele magát a nagyvárosi dzsungelbe. Tulajdonképpen egy remekül megtervezett tesztelésről van szó, amely hírverésnek is kiváló, erre a vasra ugyanis garantáltan mindenki felfigyel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: BMW

A sárgás, feketés, szürkés foltokból összeálló kamuflázs fényezés, nagyon rafinált, hiszen vonzza magára a tekintetet, ugyanakkor nem árulja el tökéletesen a formajegyeket. A digital camo festést már többször is alkalmazta az X-családon a brand. Tényleg bomba ötlet ez a bajor márka részéről. Sokaknak olyannyira megtetszett, hogy otthonra is elfogadnának egy ilyen színösszeállítást.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: BMW

„Nem meglepő, hogy Milánó bármely előkelő és nevezetes pontján tűnt fel, az új BMW X2 azonnal a figyelem középpontjába került. A nagyvárosi felfedezőút alkalmával mindenkit, akivel találkozott, magával ragadt a rejtélyes újdonság extravagáns stílusa, modern öltözködése és sportos kisugárzása” – összegezte tapasztalatait a BMW.