Legfrissebb hírek ÚJ

300 pacis mutáns kocka Lada

300 pacis mutáns kocka Lada

Amíg Európa nyugati felében a nagy járműgyártók euró tízmilliókat költenek az új modellek fejlesztésébe, Oroszországban ezt sokkal egyszerűbb módszerekkel oldják meg. Előrángatnak a sufni mélyéről például egy kocka Ladát és pickupszerű valamit építenek belőle – 300 lóerős mutáns vasat.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Elképesztő szerkezet
Kis teherautó vagy pickup? Átépítették a kocka Ladát

A gép alapos átalakításon ment keresztül, a motortól az alvázon át a fékekig. Egy biztos: ezt az autót még a sokat látott oroszok is tátott szájjal bámulják. Tegyük hozzá, kevés infó látott napvilágot a járgányról, de az kiderült, hogy négyhengeres, turbós aggregátot helyeztek el benne, amely 300 lóerővel bír.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Megvadították
Turbós motort pakoltak bele, amely 300 lovas

Az alkotója az összkerékhajtással is próbálkozik, igyekszik tuti gépet építeni. Az első ülések megmaradtak, a Lada hátulja viszont teljesen eltűnt. Kicsit olyan, mintha teherautó, vagy plató nélküli pickup lenne, köszönhetően a toldásnak, amelyet kapott.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Sufniműhely
Egy biztos: ilyen Lada nincs még egy a Földön

Arra nincs válasz, hogy mi értelme van a modellnek, de állítólag többéves munka eredménye. Sok mindenre nem használható, ha csak szimplán nem az volt a cél, hogy rászegeződjenek a tekintetek az utcán.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Gurul
És, ami a legszebb: működőképes a vas