Legfrissebb hírek ÚJ

31 milliós verseny lakóbusz kirándulásokhoz

31 milliós verseny lakóbusz kirándulásokhoz

A lakóbuszok építésével foglalkozó angol Wellhouse Leisure és a walesi MS-RT tuningcég összefogásából igazi különlegesség született. Egyedi Ford Transit verseny-kempingbusz épült, a 170 lóerős veszedelem ára 77 ezer font, vagyis körülbelül 31,2 millió forint.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Mestermunka
Nagyon dögös lett a tuningcégtől feltűnő kiegészítőelemeket kapó Ford Transit

A yorki Steve North a Ford márka és a versenyautók elkötelezett híve, imádja a motorsportot, ahogy a természet, a kirándulás rabja is. Ötvözte a hobbijait és a kívánsága, az útmutatása alapján exkluzív jármű épült Nagy-Britanniában. A Ford Transit Custom elejében 2,9 literes, 170 LE-s dízelmotor kattog, a technikához hatfokozatú automataváltó kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Komfortos
A 2,9 literes, 170 lóerős dízelmotorral ellátott lakóbuszban konyhasarok is van

A jármű tuning testkészletet kapott, többek között 18 hüvelykes kerekeken gurul, az első és a hátsó lökhárítóját is lecserélték, az alvázát megerősítették. Már nem gyári a hűtőrácsa, LED-es, xenon lámpatestekkel látták el, aerodinamikai kiegészítőelemeket pakoltak rá. Tényleg elég versenygépes a kinézete.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Vagány
Alig lehet ráismerni a Customra

A beltere a luxusigények kielégítésére alkalmas. A vezető és az első utasülés forgatható, hátul pedig háromszemélyes kanapé található, amely kényelmes ággyá alakítható. Van benne kis konyhasarok, beépített mosogatóval, tűzhellyel, 40 literes hűtőszekrénnyel és mini sütővel. Jár hozzá asztal és székek, így társaságban is elfogyasztható a reggeli, az ebéd, a vacsora.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Minőség
A fotelszerű üléseket fehér bőrrel vonták be

Az alcantarás emeleti fekvőrészen úgy van megcsinálva a plafon, mintha csillagok ragyognának ránk a szabad ég alatt. Az üléseket fehér bőrrel borították, s a kontrasztot a kék varrás biztosítja. De kék a biztonsági öv és a kartámasz is.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Praktikus
Kényelmes ággyá alakítható az ülőalkalmatosság