Legfrissebb hírek ÚJ

Birodalmi rohamosztagosok izomautója

Birodalmi rohamosztagosok izomautója

A Jeep Grand Cherokee és annak Hellcat változata ugyan az Egyesült Államokban született, de Európában is sokan kedvelik az akár 707 lóerős összkerekes vadállatot. S, hogy miképpen festene birodalmi rohamosztagos dizájnban a 6,4 literes, V8-as motorral ellátott hodály? Már mutatjuk is!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Egyesi kialakítás
Veszedelem ez a gép, teljesen mindegy, hogy melyik oldalát nézzük

Rostislav Prokop 3D-s művészt engedte szabadjára a fantáziáját, s nagyon dögös autót alkotott. A kocsi sárvédői vaskosabbak, robusztusabbak lettek, a kerekek és az abroncsok rendkívül masszívnak tűnnek, amolyan off roados kivitelek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ihlet
Jól illik a Csillagok háborúja sorozat birodalmi rohamosztagosaihoz

Vadonatúj a motorháztető, hatalmas légbeömlővel, de új hűtőrács is került a Jeepre, ahogy a szénszálas anyagból készült spoilerek szintén sokat dobnak rajta. Az egész Grand Cherokee azt sugallja, az aszfalthoz szegezték, készen áll arra, hogy feltépje maga mögött az utat.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Menő
Brutális szélesítésen esett át a Jeep Grand Cherokee

Kis gond, hogy a Jeep már bejelentette, idén vadonatúj Grand Cherokee-t mutat be, azaz a régi Hellcat mehet a „levesbe”. Pontosabban, azért van még remény: beletelik egy kis időbe, mire az izmosabb verzió utcára kerül a nagy Jeepből, addig mindenféleképpen lesz létjogosultsága a mostani izommodellnek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Félelmetes
A Hellcat 707 lóval szaggatja az aszfaltot