Legfrissebb hírek ÚJ

Buddy: Toyota RAV4 és a Chevrolet Tahoe keveréke – Videó!

Buddy: Toyota RAV4 és a Chevrolet Tahoe keveréke – Videó!

A japán Mitsuoka alaposan átépítette a nem csak Ázsiában, de például egész Európában rendkívül népszerű Toyota RAV4-est. Az összkerekes szabadidő-autó a 80-as esztendők stílusában pompázik, felettébb feltűnő és érdekes külsőt kapott, a neve pedig Buddy lett.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Érdekes kompozíció
A régebbi Chevrolet Tahoe elejét kapta meg a Toyota RAV4

A helyi manufaktúra anno a Nissan Micra átalakításaival kezdte, de aztán átállt más modellekre is, így például a RAV4-esre. S nem mellékesen a szakemberek zsenialitását dicséri, hogy a régebbi Chevrolet Tahoe orr-részét rászerkesztették a japán SUV elejére.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Lesz rá kereslet
Nem csak bemutatóautó készült, bármilyen RAV4-es átalakítanak a Mitsuokánál

A furcsa szerzet nem verte ki a biztosítékot, sőt, bejött az embereknek. Ráadásul a kocsi elejéhez remekül passzoló hátsó részt is terveztek, s ezeket pompásan egészíti ki a lemezfelni, valamint az azokra húzott rücskös gumiabroncsok.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Exkluzív
Amerikai és japán egyben: a Buddy igazán extrém jármű

S a legszebb a sztoriban, hogy ez nem amolyan bemutatóvas, hanem eladásra szánt átalakító készlet. A Mitsuokánál nem viccelnek, a Japánban fellelhető összes RAV4 típushoz kínál ilyesfajta kiegészítőszettet, hatféle készül a kétárnyalatú és tizenegy az egyszínű cuccokból.

A Mitsuoka mindenesetre nem változtatja meg a RAV4 japán piaci motorkínálatát. Van egy 2 literes, szívó négyhengeres, amely 169 lóerős, a 2,5 literes négyhengeres hibrid pedig 215 és 219 LE-s.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Mindent a szemnek
A motortérben nem történt változtatás, csak a külső különbözik a gyári kiadástól

 

 

Forrás: youtube