Legfrissebb hírek ÚJ

Csajok figyelem, rózsaszínű Mercedes G-osztály!

Csajok figyelem, rózsaszínű Mercedes G-osztály!

Minden bizonnyal rengeteg hölgyrajongója van a világ egyik leghíresebb hardcore, luxus terepjárójának, az immáron vadonatúj generációt koptató összkerekes Mercedes G-osztálynak. Bemutattunk már egy csajos Jeep Wranglert, most itt a párja, vagy éppen a vetélytársa, a kifejezetten nőknek való Merci rózsaszín bombázó.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Munkaautó
Mivel mással járna egy fodrászbolt tulajdonosa Amerikában?

Az egyik dél-floridai fodrászszalonnak a tulajdonosa használja a hétköznapinak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető behemótot. A dizájnja eléggé hasonlít a Chelsea Truck Company által korábban eladásra kínált 4x4-es Jeep Wranglerre... Minden bizonnyal jól mehet a biznisz, mivel a 4x4-es terepjáró ára 230 ezer dollár, azaz körülbelül 82,5 millió forint.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nem olcsó mulatság
Az ára körülbelül 82,5 millió forintnak megfelelő összeg

Ami viszont tuti: a kuncsaft nem tévesztheti el az üzletet, mert ha az utcát nem is ismeri, elég csak annyit megjegyeznie, hogy keresse a pink G-osztályt, amely a fodrászat előtt parkol. A G 550 4x4 (a négyzeten) modell nem semmi jelenség.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Cégtábla
Nem lehet eltéveszteni az üzletet, ha a rózsaszín behemót átt előtte

Amikor megvásárolta a tulaja, még fehér színű volt és átlagos felnivel látták el. Ezután kerültek rá a Dale Wheels kerekek, amelyek sokat dobnak a gépen. A 24 hüvelykes Forgiato Terra Series Gambe-1 rózsaszín és fekete árnyalatú, tökéletesen passzol a Mercihez.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Harmonizál
A felni passzol a terepjáró festéséhez

Az autóban 4 literes, ikerturbós, V8-as motor üvölt – a technikát az AMG-részleggel közösen fejlesztette a márka. A csúcsteljesítménye 422 lóerő, a topnyomatéka pedig 610 Newtonméter. A portáltengelyes, három differenciálzárral ellátott terepjáró nem csak a városi utakon, hanem a terepen is megfelelő társ.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Állat
A Mercedes G-osztály 4x4 (a négyzeten) 422 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 610 Newtonméter