Legfrissebb hírek ÚJ

Félelmetes VW Amarok tuning közel ötmillióért

Félelmetes VW Amarok tuning közel ötmillióért

A figyelemfelkeltő, robusztus külső kényelmes, minden igényt kielégítő belteret rejt. A lengyel Carlex tuningcég almárkájának, a Pickup Design-nak a szakijai az összkerekes Volkswagen Amarokból alkottak elképesztő járművet. Az Amy névre keresztelt platós abszolút egyedi megjelenést biztosít a benne ülőknek, igaz, a dizájnorgia nem olcsó mulatság.

Nagyon állat, de nagyon drága
Félelmetes, ahogy kinéz. Ötszáz darab készül(t) belőle,a tuningkészlet ára 5 millió forintnyi összeg
Forrás: Pickup Design

Tizenhárom különböző tartozékkal látták el a pickupot, mindössze 500 darab készül belőle és az exkluzivitása az árcéduláján is meglátszik. Ugyanis 12995 euróba, körülbelül 5 millió forintba, vagyis például egy vadonatúj VW Polóba kerül a tuningkészlet.

Nem hétköznapi
Egyedi megjelenést biztosít a benne ülőknek
Forrás: Pickup Design

A fekete színű pickup első és hátsó lökhárítóját is lecserélték, újak a fényszórók, a hátsó lámpák. A Carlex egyedi könnyűfém keréktárcsáira BFGoodrich All Terrain T/A abroncsokat húztak, a gép matricázása meg valamilyen szinten a nyolcvanas éveket juttatja az ember eszébe.

Felkészítve
Elképesztő dizájorgia, de erősített küszöb, terepjáráshoz való futómű és kiegészítő lámpasor is jár hozzá
Forrás: Pickup Design

Kérhető hozzá tetőre szerelhető LED-es fénysáv, megerősített, terephasználatra alkalmas küszöb, teljes méretű pótkerék és emelőkészlet – a felfüggesztés megbabrálásával 30 millimétert távolodott az Amarok alja a földtől.

Igényes
A beltere fullos, Nappa bőrt használtak a borításhoz
Forrás: Pickup Design

A belterét Nappa bőrrel borították, vagyis nem csak üléseket, de az ajtókat és a sebességváltót is a nemes anyaggal „kötötték” be. És az igazi finomság: uyan az autó motorterében V6-os dízelmotor dolgozik, a megváltoztatott kipufogórendszer olyan hangorkánt okád ki magából, mintha V8-as aggregáttal lenne ellátva.

Túl szép a csapatáshoz
Lenne szíve bárkinek terepre vinni?
Forrás: Pickup Design