Legfrissebb hírek ÚJ

Három izomverdát villant az ABT tuningcsapata

Három izomverdát villant az ABT tuningcsapata

A Volkswagen-csoport tagjait előszeretettel nemesítő ABT az esseni tuningshow-ra három összkerekes különlegességgel érkezik: a VW Golf R 400 lóerős lett a beavatkozásnak köszönhetően, az Audi RS3 500 LE-re emelkedett, míg az Audi SQ7 dizájnjában változott, köszönhetően többek között a Vossen felniknek.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Audi SQ7
A spoilereknek köszönhetően, még dögösebb lett a családi luxus szabadid-autó

Utóbbira trükkös aerodinamikai kiegészítők, például spoilerek kerültek. Ezek többsége szénszálas anyagból készült – szélesebb lett a 435 lóerős, 900 Newtonméter csúcsnyomatékú modell. Az igazi különlegessége viszont az Egyesült Államokból érkezett: a Miami Vossen könnyűfémfelnijei alaposan feldobják a luxus szabadidő-autót.

A márkánál maradva, egy RS3-as sem kerülhette el a sorsát. A 2017-es járgány motortere lenyűgöző: a 2,5 literes turbómotor a gyári 400 lóerőről 500 pacira emelkedett.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Micsoda trió!
A Volkswagen Golf R (balra) és az Audi SQ7 (jobbra) modelleken kívül egy Audi RS3-as is átalakításra került

Vadonatúj fényszórókat, spoilereket és első sárvédő betéteket kapott az izomverda, plusz a fékteljesítményét is növelték, s a belterébe is kerültek finom kiegészítők.

Papíron a Volkswagen Golf R a legkevésbé érdekes, de figyelem, mert a látszat csal.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Volkswagen Golf R
Nem viccel az összkerekes kompakt autó: immáron 400 paci tombol az elejében

A 2 literes turbómotorjából alapból 310 pacit présel ki, a topnyomatéka pedig 400 Nm. Nos, ez alaposan megváltozott, hiszen immáron 400 LE-s és 500 newtonméteres a kompakt autó. Ráadásul a megjelenése is változott – a kiegészítőknek hála, abszolút előnyére.

 

Forrás: youtube, ABT