Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen fullos V-osztályt még nem látott!

Ilyen fullos V-osztályt még nem látott!

Minden idők egyik extravagánsabb, legfullosabb Mercedes kisbuszát mutatták be Dubajban. Az összkerékhajtással is kapható V-osztályt az OKCU szabta át: az Elegance Edition minden képzeletet felülmúl a briliáns és egyedi belterével.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
V-osztály
Ilyen Mercedest vette kezelésbe a török manufaktúra

A privát repülőgépek nézhetnek ki hasonlóképpen. Az isztambuli székhelyű OKCU Individual Automotive Concepts manufaktúra amolyan luxusszalont pakolt bele a V-osztályba, kezdve azzal, hogy a négy bőrfotelt egymással szemben helyezte el. Vagyis, tökéletesen alkalmas a színtér egy komoly üzleti tárgyaláshoz.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Pazar
Minden igényt kielégítő kényelmet biztosít a kisbusz

A mozgatható, fordítható és nem utolsósorban ledönthető, lábtartóval és masszázsfunkcióval ellátott ülőalkalmatosságok Nappa bőrrel borítottak, az összhang miatt, a könyöklők sötétebb színűek. Utóbbiak egyébként tárolórekeszeket rejtenek.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Az ajtó mögött
Olyan, mint egy fényűző tárgyalóterem

Kézzel megmunkált fát használtak a dizájnerek kiegészítőként, plusz a dán Bang & Olufsen prémium hangrendszere került bele. Nem túlzás azt állítani, menet közben koncerttermi hatás érhető el a zenehallgatással. A tetőborítás tűnik egy kicsit koppintásnak, mivel a Rolls-Royce csillagos égbolt megoldását másolja.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Elöl
Az ilyen járgányt még vezetni is élvezet

LED-es olvasólámpa, tükör és kézzel varrt szőnyeg teszi még elegánsabbá a Mercit. Az 1951 óta a piacon lévő OKCU igyekezett teljesen egyedivé varázsolni a modellt, ugyanúgy, ahogy például a magángépekkel is teszi. A kisbuszban egyébként gyári, 2,1 literes turbódízel motor dolgozik, amelynek a csúcsteljesítménye 163 lóerő, a topnyomatéka pedig 380 Newtonméter. Az összkerekes járműben hétgangos 7G-Tronic automataváltó van.

 

Forrás: youtube