Legfrissebb hírek ÚJ

Mansory tuningos Bentley Bentayga: ultraluxus sznob SUV – Galéria!

Mansory tuningos Bentley Bentayga: ultraluxus sznob SUV – Galéria!

Az előző évtized közepén nagyot szólt, hogy a Bentley szabadidő-autót dobott piacra. Az összkerékhajtással is kapható Bentayga elképesztő luxust kínál a benne ülőknek, de úgy tűnik, a Mansory szakijainak nem volt elég különleges, fényűző az SUV. Ugyanis egyedi modellt épített a tuningcég.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
Ez, igen!
Egészen lehengerlő a kék és a fehér minőségi bőrborítás találkozása

A manufaktúránál nyilvánvalóan mindenki a kezét dörzsöli, hogy mekkora kasza lesz a gép eladásakor, de azok, akik szeretik elhagyni a műutakat, kicsit csalódottak, hiszen a beavatkozás eredményeként a vas közelebb került a földhöz, csökkent a hasmagassága. Nem állítjuk, hogy eddig dakaros masina volt a Bentayga, de azért a horgászhely vagy éppen a tengerpart a murvás, földes, hepehupás utakon is megközelíthető volt, ám most már abszolút aszfaltbetyár a masina.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
Elegancia
Szénszálas kiegészítők elöl és hátul egyaránt: figyelemfelkeltő tetőspoiler, lökhárító és diffúzor

Vadonatúj az első és a hátsó lökhárító, a sárvédő, az oldalsó szoknya, vagy például a diffúzor. Ugyancsak kicserélődött a motorháztető – mindegyik könnyű és strapabíró szénszálas anyagból készült. Ahogy új a hátsó légterelő és a hűtőrács is, utóbbin már a Mansory jelzése látható.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
Minőség
A kerékívek sem gyáriak

A fekete külsővel ellentétben nagyon élénkre sikeredett az utastér. Finom, szépen megmunkált, kiváló minőségű bőr borít mindent, a kék és a fehér kombinációja egészen különleges környezetet biztosít. Ráadásul ide is kerültek szénszálas kiegészítők, amelyek még jobban megerősítik az összképet.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
Aszfaltpusztító
A terepjárós jellegét elveszítette, a 317 kilométer/órás csúcssebességre képes jármű már inkább versenygép

A tuning Bentley Bentayga immáron 750 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 1020 Newtonméter. Mindössze 3,7 másodpercre van szüksége, hogy álló helyzetből 100 kilométer/órás sebességre gyorsuljon, a toptempója 317 km/ó.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
Különleges
Több helyen is feltűnik a tuningcég neve és logója a 750 lóerős (1020 Nm) gépen kívül és belül