Legfrissebb hírek ÚJ

Szörnyeteg született! Bigfoot lett a 7-es BMW

Szörnyeteg született! Bigfoot lett a 7-es BMW

Ez az összkerekes „terepjáró” a párját ritkítja. Azért is, merthogy összesen mindössze egyetlen darab épült belőle. Az átalakított – sufnituningolt – 7-es BMW (E32) immáron Bigfootként éli a mindennapjait, s élvezi, hogy mindenki úgy teint rá, mint egy csodamasinára. Mert valljuk be őszintén, az is...

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Érthetetlen, de éppenséggel menő
Na, most tessék megmondani: ki az az őrült, aki ilyen BMW-vel jár?

A BMW régóta gyárt már szabadidő-autókat, sőt a világ leghíresebb tereprali-versenyén, a Dakaron is rendre indul „Bömös”, mégis, valaki úgy gondolta, nem elég meggyőző a kínálat, inkább épít magának egyet.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Pusztító
Csúnya, értelmezhetetlen, de olyan erőt sugároz, mint egy harckocsi

Azt nem mondjuk, hogy elnyeri a legjobb dizájnú járműnek járó díjat, de hogy valódi különlegességről van szó, az egyetlen pillanatig sem vitás. A teherautó alvázzal ellátott, hatalmas kerekeket kapó kocsi elején „Rambo” lökhárító virít, s ha másra nem, faltörő kosnak egészen biztosan kiváló a masina. A bézs terepszínű festés még feltűnőbbé teszi – bár nehezen elképzelhető, ha megjelenik az utcákon, a forgalomban, valakinek elkerülje a figyelmét.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Feltűnő
Vajon, mit szóltak a szomszédok, amikor a monstrummal beparkoltak a ház elé?

Az őrölt konstrukció olyan, mintha egy teherautó alvázára rápakoltak volna egy 7-es BMW-t – valójában erről van szó, a csörlős szörnyetegben 5 literes motor dolgozik, amely 300 pacira van kalibrálva.