Legfrissebb hírek ÚJ

Szuperautó lett a Dacia Dusterből – Galéria és Videó!

Szuperautó lett a Dacia Dusterből – Galéria és Videó!

Európa legjobb ár/érték arányú összkerekes szabadidő-autóját ellátták a német Prior Design aerodinamikai elemeivel, látványos kiegészítőivel. S, hogy mi lett a végeredmény? A terepképességei megcsorbultak ugyan, cserébe úgy néz ki a francia-román SUV, mint egy aszfaltszaggató.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Átalakítva
Mintha nem is egy Dacia Dusterről lenne szó

A Prior szakemberei bőséges tapasztalattal rendelkeznek az aero-készletek terén – könnyűfém keréktárcsák, sportos kipufogórendszerek, szárnyak, stb. tervezésére és fejlesztésére specializálódott a manufaktúra. Cseppet sem olcsó, viszont rendkívül igényes, minőségileg kifogástalan darabokról van szó.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Tekintélyes megjelenés
Alapos szélesítésen esett át a román-francia szabadidő-autó

A cég többek között Lamborghinivel, Bentleyvel, Ferrarival is foglalkozik, úgyhogy elég furcsán festene a supercarok mellett a kiállítóteremben a Dacia. Az viszont biztos, hogy a Duster elég dögösen néz ki „felöltöztetve”, stílusos lett a gép, de azoknak is igazuk van, akik állítják, túl csicsás lett a vas.

Nagy kérdés persze, hogy lenne-e kereslet a speciális szabadidő-autó iránt, hiszen a rápakolt cuccok lényegesen többe kerülnek, mint maga az alapjármű.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Különleges
A terepképességei csorbultak, a dizájn viszont elég ütős lett

 

 

 

Forrás: youtube