Legfrissebb hírek ÚJ

Bekeményített a Jaguar I-Pace

Bekeményített a Jaguar I-Pace

A britek felpörgették a fejlesztést. Azért folyik a verseny az Audi e-tronnnal, hogy melyik vas lesz az elsőként megjelenő európai elektromos városi terepjáró.

A Jaguar I-Pace nagyon mozgolódik a cégvezérek ugyanis azt a tervet eszelték ki, hogy marketing szempontból mindenképpen meg kellene csípni az első helyet jövőre a bemutatókon. Mármint abban az értelemben, hogy milyen jól hangzana, ha az ő vasuk legyen ez első villanyos SUV.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Persze ez sem teljesen igaz, hiszen ez a cím világszinten az amerikai Tesla Model X-é, így maximum egy „európa-bajnoki aranyérmet” lehetne behúzni. Mindenesetre az mindenképpen örömteli, hogy előrehoznák a debütálást, a tervek szerint a 2018-as Genfi Autószalonon jelenne meg először a Jaguar I-Pace, azonban könnyen lehet, hogy már az évad egy korábbi kiállításán közszemlére tárják a vasat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

A közúti tesztelés már nagy erőkkel zajlik, s a legérdekesebb momentum, hogy az „ellenség” terepén, Németországban – járt Budapesten is – tették ezt meg a legutóbbi hetekben. Az I-Pace várható műszaki alapjairól már beszámoltunk. Ezúttal annyi újdonság derült ki, hogy a projekt már 90 százalékos állapotban van, vagyis az utolsó simításokat végzik rajta. A rajongóknak tehát nem kell sokáig várniuk a történelmi vasra, amely vélhetően alaposan elektrizálja majd a piacot.