Legfrissebb hírek ÚJ

Hóban és homokban akciózik a Porsche Taycan Cross Turismo – Videó!

Hóban és homokban akciózik a Porsche Taycan Cross Turismo – Videó!

A Porsche Taycan Cross Turismo egyik erőssége a 800 V-os elektromos hajtáslánc, amely az összkerekes rendszerrel és az adaptív légrugózással kompromisszumnetes dinamikát biztosít nem csak a műutakon, hanem azok mentén is.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Melegben
Az arab sivatagban is tolta a villany Porsche

Johnny FPV a világ egyik legjobb drónpilótája, s ha nem CGI, amit látunk az alábbi kis videóban, akkor tényleg vétek lenne lemaradni a filmről. Amely a 4x4-es, elektromos Porsche Taycan Cross Turismót örökítette meg, miközben megvillantotta extremitását a forró sivatagban és a farkasordító havas, jeges hidegben.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Hidegben
Valahol, a sarkkör környékén...

A németek két gépet állítottak csatasorba. Az egyiket a sarkvidéktől 96 kilométerre, Finnországban, mínusz 30 Celsius-fokban, a másikat az Egyesült Arab Emírségekben, a Rab-el-Háli sivatagban, 30 Celius-fokos melegben. Erős a gyanúnk, hogy a két hőmérsékleti szélsőség nem biztos, hogy pontos, de -30 és +30 jobban hangzik, mint -31 és +43…

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Csendes száguldás
Sokszáz lóerős elektromos autó a homokban

Szükség volt valakire, aki a lehető legjobbat és legtöbbet hozza ki a 380-625 lóerős, száz százalékban villanyvasból. A választás Jukka Honkavuorira esett, a finn pilóta hajtotta meg a járművet – mégpedig felettébb látványosan.

 

Forrás: youtube