Legfrissebb hírek ÚJ

Újabb meglepetés: villanyquadot épít a Tesla

Újabb meglepetés: villanyquadot épít a Tesla

Úgy tűnik, nagyon rákapcsolt az utóbbi időben kissé csendes amerikai elektromos autógyártó, hiszen Los Angeles-i show-ján derült égből villámcsapásként egy ATV-t is megvillantott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Tesla

A fő attrakció, mint arról már beszámoltunk, természetesen a várva várt pickup, Cybertruck bemutatója volt, de a nap meglepetése az volt, hogy egyszer csak begurult a színpadra egy a formavilágában a platós vasra hasonlító, szögletes arculatú ATV is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Tesla

Mint kiderült, a Tesla titokban egy ilyen járgányon is dolgozott, s ez lett a Cyberquad. Miközben a cégvezér Elon Musk bemutatta, egyszer csak begurult egy pilótával a színpadra, majd a Cybertruck is megmutatta, mitől pickup, a platója alól kihúztak egy rámpát, amelyen fel lehetett mászni a hátára.

Hatásos a show, meg kell, hagyni, és valóban óriási meglepetést okozott azzal a Tesla, hogy a semmiből előrántott egy elektromos ATV-t is. Azonban egyelőre sok mindent nem árultak el a vasról, csupán annyit, hogy a pickup akkumulátoráról is lehet tölteni. Ismerve a céget, fokozatosan csepegteti majd az információkat.