Legfrissebb hírek ÚJ

Black Edition: speciális kiadás a Mitsubishi Outlanderből

Black Edition: speciális kiadás a Mitsubishi Outlanderből

Nyugat-Európa az új ASX-szel van elfoglalva, amely igazából nem más, mint egy átcímkézett Renault Captur, de hazai pályán, Japánban egy még nagyobb dobásra készül a Mitsubishi. Egy új, speciális kiadás bemutatásával bővíti az Outlander kínálatát – jön a Black Edition.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Keleti luxus
Mitsubishi Outlander Black Edition: limitált széria, egyelőre csak és kizárólag a japán piacra
Forrás: Mitsubishi

A Mitsubishi Outlander Black Edition a nevéből adódóan a fekete színre koncentrál. Sötét például a hűtőrácsa, az oldalsó tükrök burkolata, valamint az exkluzív, 20 colos alumínium keréktárcsaszett. A legkülönlegesebbnek talán a titánszürke metál/fekete fényezésű crossover ígérkezik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Sötét
A fekete szín dominál kívül és belül egyaránt
Forrás: Mitsubishi

Az új Outlander Black Edition öt- és hétüléses változatban is elérhető: előbbi ára 5 047 900 jenről (15,3 millió forintról), utóbbi 5 139 200 jenről (15,5 millió Ft-ról) indul. Mindkét változat ugyanazt a 2,4 literes, négyhengeres aggregátot kapja, két villanymotorral megtámogatva. A kombinált csúcsteljesítmény 252 lóerő, a topnyomaték 450 Newtonméter, s természetesen 4x4-es hajtással vannak ellátva a modellek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Automataváltó, 4x4, sok extra: a 252 lóerős Mitsu kiszolgálja tulajdonosát, az utasait
Forrás: Mitsubishi

Az új Black Edition bemutatása mellett a Mitsubishi néhány módosítást is végrehajtott az Outlander flotta tagjain – a japán piacra korlátozódva. Például most már van egy autós Wi-Fi internetkapcsolat, amelyhez a felhasználóknak regisztrálniuk kell a „Mitsubishi Connect” szolgáltatásra, és fizetős opciót kell aláírniuk. Egy másik újdonság az ajtózár/nyitás funkció bevezetése a „My Mitsubishi Connect” okostelefon-alkalmazással. Plusz a színpaletta is bővül, lesz piros-fekete (Red Diamond/Black Mica) és szürke-fekete (Sterling Silver Metallic/Black Mica) Outlander.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kitűnik a tömegből
A Black Edition mellett is lesz új Outlander:piros-fekete (Red Diamond/Black Mica), eléggé feltűnő színben pompázik
Forrás: Mitsubishi