Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen lesz az új Rubicon

Ilyen lesz az új Rubicon

A Jeep nagyon beindult az év végére, hiszen sorra teszteli a megújított modelljeit. A Wranglerből két változat is lebukott a hetekben, ezúttal a kisebbik hagyományos verziót kapták lencsevégre.

Nem is olyan régen mutattuk meg az utcai hangoláson áteső Jeep JL Wrangler Unlimitedről készült lesifotókat, s nem kellett sokat várni arra, hogy a kis tesó is felfedje magát, ugyanis már a JL Wrangler Rubicon is a tesztfázisban jár. A FourWheeler magazin munkatársai megörökítették Michiganben.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: FourWheeler

A Wrangler kétajtós változata nagyon hasonlít a nagyobb változatra, ez teljesen érhető. A hűtőmaszk és a lapos első sárvédők, abszolút őrzik a retró jelleget. Viszont a legendásan kerek lámpatestekben már LED-es betétek vannak, mert a modernizálásra is szükség van.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: FourWheeler

Ez a verda egyébként ezúttal a klasszikus ponyvás változatból való, amely nagyon népszerű az államokban. Európában inkább a kemény fedelesre vannak rágerjedve. Tudjuk ezt már a régi „szép” időkből, amikor a cigiből is csak a kemény dobozos Marlboro volt a nyugati minőség megtestesítője, ez már csak helyi specialitás.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: FourWheeler

Ami viszont feltűnő, hogy a szélvédő szögét csökkentették, már nem a klasszikus függőleges ablakon bámulhat ki a sofőr, hanem egy áramvonalasabb üvegfelület mögül. Az is jelentős változás, hogy az első irányjelzők átkerültek a sárvédők elejére.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: FourWheeler

És amit a leginkább csípni fognak a strand rajongók, hogy a szélvédő továbbra is lehajtható, az ajtókat pedig el lehet távolítani, így remekül lehet gizdázni a szellős kasztnival. A hivatalos bemutatóra még nagyjából két és fél hónapot kell várni, mert az év végi Los Angeles-i Autószalonon lesz.