Legfrissebb hírek ÚJ

Hatlábú terepmunkás – Videó!

Hatlábú terepmunkás – Videó!

Nem egy versenygép, viszont, ha a terepre engedik, akkor rögtön fickós kedvében lesz. A hivatalos nevén Polaris Sportsman Big Boss 6x6 800 EFI rendkívül mozgékony szabadidő-jármű, igazi hátasállat az off road környezetben.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Mindent bele!
A legkeményebb terepen is helytáll

Ha olyan területen van munkánk, elvégzendő feladatunk, ahol autóval már nem boldogulnánk, s minden bizonnyal az ATV-nk is csődöt mondana, nos, akkor vesszük jó hasznát a hatlábú Polarisnak. Az összkerék-hajtású gépnek a hasmagassága 27 centiméter, azaz bátran nekivághatunk az erdei emelkedőknek is, nem akadunk majd fenn a természeti akadályokon.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Strapabíró
Igazi erdőjáró

A négyütemű, folyadékhűtéses, 50 lóerős motor hajtotta, független felfüggesztésű extrém terepre való technika automataváltót kapott, s munkaeszközként is kiválóan alkalmazható. A hasznos teherbírása 490 kilogramm, de képes elvontatni egy 680 kg-mos utánfutónyi rakományt.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Platós
Megkönnyíti a munkát, kis málhahordóként is alkalmazható

Tehát, akár a szabadidő önfeledt eltöltésében is segíthet a Poleris Big Boss, amely így arra is alkalmas, hogy a bulihoz szükséges sörös rekeszeket a helyszínre szállítsa. Az alapára 9999 dollár, vagyis körülbelül 3 millió forint.

 

Forrás: youtube