Legfrissebb hírek ÚJ

Még vadítóbb lesz a Nissan különc crossovere

Még vadítóbb lesz a Nissan különc crossovere

A genfi szalon tökéletes találkahely az autórajongóknak: a vadonatúj modellek mellett a frissített verdák is terítékre kerülnek. Így például a Nissan furcsa crossoverének a faceliftes változata, az összkerekes, eléggé feltűnő Juke.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Megosztó
A megjelenése sem hétköznapi. persze, ha úgy vesszük, az autó dizájnja alapból is különleges

A kocsi keményvonalas híveinek az örömére, természetesen megmaradt a Juke vonzerejének tartott különleges dizájn és vonalvezetés. Ugyanakkor, valamilyen frissítést véghezvittek az elején.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Módosítás
A hűtőrácson változtattak

A legszembetűnőbb az új sötét V-motion hűtőrács, de az oldalsó tükörház színezése, valamint az autó elején, oldalán és felnijén végigfutó „csík” is különlegessé teszi a gépet. Egyébként is két új festéssel jelentkezik a Nissan: Vivid Blue (kék) és gesztenye Barna.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Kitűnik a tömegből
Akár feltűnő kék színezést is kaphat a Nissan Juke

Belül a legizgalmasabb része a modellnek a Bose hangrendszer, amelyhez a fejtámlába épített hangszórók is tartoznak.
„A Nissan Juke a B-szegmens úttörője és ma is az egyik legelismertebb és legkedveltebb modellje – mondta Ken Ramirez, a Nissan értékesítési és marketingért felelős vezetője. – Ezek az új funkciók tovább növelik az ügyfelek választási lehetőségét, még vonzóbbá teszik az autót.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Jövedelmező
Továbbra is a B-szegmens egyik legnépszerűbb szereplője

A japánok 2010-ben dobták piacra a Juke-ot, ám még mindig az első generációnál tart. A Qashqai alá helyezett modell kétféle reakciót vált ki az emberekből: van, aki imádja, akadnak viszont olyanok, akiket kiborít a kinézete.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Eredeti
2010-ben jelent meg a Juke, azóta maximum csak ráncfelvarráson esett át

A Juke benzines és dízelmotorral is megjelenik, 94-190 lóerős csúcsteljesítménnyel. Tegyük hozzá, három évvel a bevezetése után Nismo-változat is készült a crossoverből, a benzines veszedelem 218 pacis.