Legfrissebb hírek ÚJ

Öt darab készül a tetovált X2-ből

Öt darab készül a tetovált X2-ből

Különleges alkotások a BMW-től. Hamarosan begurul Olaszországba az X2 – Magyarországra márciusban –, s ennek örömére mindössze öt példányban megjelenő összkerekes Rebel Edition kerül forgalomba. Az aranyszínű modellek mindegyike egyedi külsőt kap.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Művész
Pietro Sedda alkotásai kerülnek a BMW X2 C-oszlopára és az utastere középső kartámaszára
Forrás: BMW

Az xDrive 25d-re esett a választás, amelyben 2 literes motor dohog, mégpedig 231 lóerős csúcsteljesítménnyel és 450 newtonméteres topnyomatékkal. Mind az öt egység M Sport X felszereltségű Galvanic Gold festésű – azonban az összesnek külön „identitása” van.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Így készül
Speciális gép viszi fel az úgynevezett termokróm festéket, amely hő hatására lesz látható
Forrás: BMW

Pietro Sedda művész jóvoltából tényleg egyedi modellek készülnek, ugyanis a C-oszlopra és az utastér középső kartámaszára műalkotás kerül. Annak érdekében, hogy a „tetoválás” még jobban kiemelkedjen és láthatóvá váljon, speciális, színváltó termokróm festéket használnak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Különc
A mindössze öt példányban megjelenő aranyszínű xDrive 25d-t az interneten lehet majd megrendelni, az ára 18,7 millió forintnyi összeg
Forrás: BMW

Azaz, jön a szemfényvesztés, a varázslat. A trükk. Alapból láthatatlan az alkotás, de úgy 15 Celsius-fokon, a hő hatására megjelenik a motívum. Az X2 Rebel Edition kizárólag online lesz rendelhető – a különlegesség ára 60 ezer euró, vagyis körülbelül 18,7 millió forint.

 

 

Forrás: youtube, BMW