Legfrissebb hírek ÚJ

Így off roadozik a keleti blokk – Videók!

Így off roadozik a keleti blokk – Videók!

Nem jönnek zavarba Kelet-Európa összkerekes modelljei, ha egy kis csapatásról, akadályjárásról, jó hangulatú off roadozásról van szó. Kis összeállításunkban elhagyja az aszfaltot a Dacia, a Lada, az UAZ, míg a Škoda mesterséges „játszótéren” nyomul.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Modern off road
A Škoda akadályversenyen indult

Mi történik akkor, ha nem csak az öreg kontinens keleti részén a legjobb ár/érték szabadidő-autójának tartott Dacia Duster és a szovjet/orosz csoda, a Lada Niva bemerészkedik a dagonyába? Csapatás, életre-halálra. A sár sem tántoríthatja el a két „vitézt”, van itt kérem szépen minden, ami kell: dombmászás, gödörjárás, sarazás.

Nem mindig kell elhagyni a várost, hogy kipróbálhassuk egy adott modell terepjáró képességét. A Škodánál például kihasználták a mesterséges, épített akadálypálya adta lehetőségeket: a két 4x4-es gép, a Kodiaq és az Octavia Scout mutatta meg, hogy mire képes. Nos, nézzük!

És mos jöjjenek a nehézfiúk! Ez már bizony extrém off road! Az egykori szovjet piac nagyágyúi, az UAZ és a Lada Niva. Szóval, itt nincs kecmec, a vasak tengelytörő, saras terepen nyomulnak és nem is akárhogyan. Na, a videó megtekintése után tessenek bármi rosszat mondani a „vörös” masinákra.

 

Forrás: youtube