Legfrissebb hírek ÚJ

Eladó James Bond motorja

Eladó James Bond motorja

A motorozás és a 007-es ügynökről szóló filmek kedvelői, most a szuperkém bőrébe bújhatnak, ugyanis a legutóbbi epizód egyik kellékét elárverezik.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Triumph

Egy Triumph Scrambler 1200 XE-t, amelyet a legújabb James Bond-filmben, a Nincs idő meghalni című produkcióban láthattunk, Silverstone-ban egy különleges 007-es járműbemutató nézhetett meg a közönség kedvcsinálóképpen. Ugyanis a jövő hónapban jótékonysági célokra elárverezik. 

A motor, amelyet először a film rosszfiúja, „Primo” hajtott, mielőtt a 007-es a nyitójelenetben egy epikus falra ugráshoz használta volna, hét másik Bond-jármű társaságában lesz eladó. A jótékonysági licittel a titkos ügynök 60 éves filmbeli szereplését ünneplik.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Triumph

A motort Lee Morrison kaszkadőrkoordinátorral konzultálva speciálisan átalakították, a falra ugrásos mutatványt pedig a brit korábbi négyszeres enduro világbajnok, Paul Edmondson végezte. A filmben Dali Benssalah, majd Daniel Craig ült a nyergében. A jóslatok szerint akár 30 ezer fontot (14,5 millió Ft-ot) is fizethetnek érte.