Legfrissebb hírek ÚJ

Nagy túrákra született a Husqvarna 701 Enduro LR

Nagy túrákra született a Husqvarna 701 Enduro LR

Ha valaki esetleg nem lett volna megelégedve az eredeti tankmérettel, annak itt van a svéd túravas Long Range, azaz hosszú távolsági verziója, megnövelt kapacitással.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Husqvarna

A Husqvarna Centrum egyik csemegéje a 701 Enduro LR, amely egy igazi öszvér jolly joker gép. Hiszen tökéletesen boldogul a városban, vagy épp a vidéki utakon, miközben gyakorlatilag nincs olyan terep, ami megállítaná. Nem túlzás állítani, hogy az univerzális használhatóság új szintjét képviseli.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Husqvarna

Megannyi enduro bajnokkal a felmenői között, a Husqvarna évszázadnyi motorgyártó tapasztalatával olyan gép született, ami teljesítményében páratlan, funkcionális és megkérdőjelezhetetlenül modern is egyben. Aki nem akar bálna terepmotort, annak ideális választás.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Husqvarna

A műszaki egység egy 697,2 köbcentis egyhengeres négyütemű vízhűtéses blokk, amelynek 74 lóerő a maximális teljesítménye és 73,5 newtométernyi nyomatékot képes leadni. Egy hatsebességes váltó csatlakozik hozzá. Ráadásul a Long Range nevében 13 helyett 25 literes az üzemanyagtankja, így akár 500 kilométert is meg lehet tenni vele egyhuzamban.

A futómű WP Apex elöl és hátul is, a rugóút 215 és 240 milliméter. A felnik fűzöttek, a fékektől a Brembo gondoskodott az ABS-ről pedig a Bosch. A szabad magasság 238 milliméter, az ülésé pedig 890 mm-en van. Nagyon kényelmes hosszú úton, terepen ügyes. A Husqvarna Centrumban van is készleten, a listaára 3 232 000 Ft. Bővebb információ itt.