Legfrissebb hírek ÚJ

Olcsó túragéppel támadnak a kínaiak

Olcsó túragéppel támadnak a kínaiak

A Voge 650 DSX lehet a csodafegyver Ázsiából, hiszen amellett, hogy nem kerül sokba, még nem is lett gagyi ez a túraenduro.

A cél egyértelműen az volt a márkát birtokló Loncin részéről, hogy az A2-es kategóriában összehozzon egy megfizethető vasat, amely azért megüti az európai mércét is. Ez lett a Voge DSX 650-es, amely minden kívánalomnak megfelel. Még jól is néz ki.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Voge

A műszaki alapot egy 652 köbcentis egyhengeres blokk jelenti, amely 47 lóerős csúcsteljesítmény leadására képes. A 18 literes tanknak köszönhetően pedig 321 kilométeres a hatótávolság. Ez azért egészen jónak számít ebben a kategóriában.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Voge

A futóművet a KYB gyártotta le és egyértelműen terepre lett hangolva a cucc. Elöl 19, hátul pedig 17 hüvelykes kerekek vannak beszerelve, amelyekre terepes gumikat húztak, mert tényleg csapatásra szánták ezt a gépet. Az ülésmagasság 890 centin van.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Voge

A legjobb pedig az, hogy a megfizethető csomagba még belefért a minőségi elektronika is. Például van ABS a pakkban. A világítás természetesen LED-es és digitális TFT kijelzőn lehet nézni az alap információkat. A kornak megfelelően USB-töltőaljzat is van. Az ár 2,7 millió forint.