Legfrissebb hírek ÚJ

Őrület: motoros hegymászás hóban – videó!

Őrület: motoros hegymászás hóban – videó!

Nem mindenki képes megvárni azt, hogy kitavaszodjon, és jó időben lehessen csapatni egyet a vassal. A függők egyike hajmeresztő téli off roadozást vállalt be, és ezt rögzítette is kamerájával.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: 87macmahan87/YouTube

Azt tény, hogy nagyon hosszú lenne a három leghidegebb hónap motorozás nélkül, sőt mostanában nálunk néha a március is dobós, mert akkor szoktak a fagyok, meg havazások beindulni – cserében télen semmi sincsen. S mit mondjanak azok, aki hegyvidéken élnek, mint például ez a 87macmahan87 művésznevű srác, aki feltöltötte extrém videóját a legnagyobb világhálós megosztóportálra.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: 87macmahan87/YouTube

Nem szívbajos és nincs is ki mind a négy kereke – szerencsére kettő van neki –, az tuti. Hiszen mint az a sisakra erősített GoPrós felvételen látszik, egy nagyon komoly hegygerincre kapaszkodtt fel és ott hullámvasutazik igen masszív tempóban. Mindeközben néhány centire tőle oldalt néhol szinte merőleges a fal, amelyről hatalmasat lehetne zuhanni a szédítő mélységbe.

Azt nem is mondtam, hogy tériszonyosok ne nagyon próbálkozzanak a kisfilm megnézésével, mert kínszenvedéssel ér fel ez majd nekik. Ja, és ha mindez még nem lenne elég, a krosszgépnek ráadásul a sziklás murvás terep mellett néhol hóban is gázolni a kell. Mindezek mellett pedig néhol beláthatatlan a lejtő – nyilván nem először ment végig az útvonalon, de akkor is…

Szóval összességében le a kalappal a teljesítménye, tökössége előtt, és örömteli, hogy megosztotta ezeket a látványos pillanatokat a világgal. Tényleg lenyűgöző ahogyan zúz a hegygerincen.