Legfrissebb hírek ÚJ

A Super Bowlra készülő NFL-sztár kedvenc autója egy katonai színű Rolls-Royce SUV – Videó!

A Super Bowlra készülő NFL-sztár kedvenc autója egy katonai színű Rolls-Royce SUV – Videó!

A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) sok nagy csatát megélt Jalen Ramsey a pályán igyekszik kimagasló teljesítményt nyújtani, de a dolgos hétköznapokban sem elégszik meg az átlagossal. A nagydöntőre, a Super Bowlra készülő Los Angeles Rams védője (cornerback) egy speciális dizájnú, katonai festésű luxus szabadidő-autóval, egy összkerekes Rolls-Royce Cullinannel büszkélkedhet.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Egyedi
A „hadseregzöld” külső szín több mint feltűnő

Persze, pestiesen szólva, van mit a tejbe aprítania, hiszen 2020-ban jelentették be, hogy hosszabbított vele a Rams és öt évre 105 millió dollárt, azaz körülbelül 32,5 milliárd forintot fizet neki. A posztján az első NFL-játékos, aki kilenc számjegyű szerződést írt alá. A nettó vagyonát 50 millió dollárra, úgy 15,5 milliárd Ft-ra becsülik.

Tehát nem okozott gondot a 27 éves sportembernek, hogy megvegye magának a 340 ezer dolláros (105 millió forintos) alapárú Rolls-Royce SUV-t. Már áll a garázsában egyébként egy Porsche Raycan és egy Rolls-Royce Ghost, de most a kedvenc 6749 köbcentiméteres, V12-es, duplaturbós, 570 lóerős, 850 newtonméteres csúcsnyomatékkal bíró motorral ellátott 2,6 tonnás luxuscirkáló.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Menő
A különleges keréktárcsákat a dizájnhoz alakították, 90 százalékban megegyezik a két szín

A nyolcfokozatú automataváltós gép álló helyzetből mindössze 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 kilométer/órás sebességre. A csúcstempója 250 km/ó. S minden létező extrát belepakoltak, a fűthető, szellőztethető, masszázsfunkció bőrfoteltől kezdve a borosüveg hűtőn át az elektromos kütyükig.

A Super Bowlra – a február 13-án (magyar idő szerint 14-én) rendezendő nagydöntőben a Los Angeles Rams a saját stadionjában fogadja majd a Cincinnati Bengalst – készülő játékos járművét „hadseregzöld” külsővel látták el. Az RDB LA-nál ráadásul hatalmas, 26 hüvelykes, egyedi kerekeket kapott a vas. A cég szerint a könnyűfém keréktárcsa színét 90 százalékban sikerült a külsőhöz igazítani.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Luxus SUV
A Los Angeles Rams védője ezzel az autóval megy edzésre is, nagyon odavan érte

 

Forrás: youtube