Legfrissebb hírek ÚJ

Csak 40 darab készült a tuning Ford Transitból

Csak 40 darab készült a tuning Ford Transitból

Az ember furcsán nézi a képeket: tisztában van vele, hogy egy Ford Transit Connect áruszállítót bámul, de mégis, ez bizony nem hétköznapi kiadás. Az MS-RT Special Editionből mindössze negyven darab készült, az összkerekes modell érdekessége, hogy OZ Racing kerekeket és nappa-velúr bőrös kárpitozást kapott. kárpitozást kapott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Különlegesség
Sportos áruszállító: ez az MS-RT Special Edition a Ford Transit Connectből

Egy walesi tuningcég villantotta meg korábban a széria első darabját, s bár azonnal kedvünk lenne beleülni, amikor az árcédulájára pillantunk, eléggé elbizonytalanodunk. Merthogy alapból 23995 fontot, azaz 9,9 millió forintot kérnek érte, míg ha nem hatfokozatú manuális váltóval, hanem automata szerkezettel kívánnánk meg az MS-RT Transit Connectet, akkor 24995 fontot, tehát 10,3 millió forintot kell leperkálnunk.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Drága mulatság
9,8 millió forintnyi összeg az alapára

A hosszabb tengelytávú Ford LED-es világítást, bi-xenon fényszórókat, érintőképernyős, műholdas navigációval ellátott infotainmentet, OZ Racing 18 hüvelykes kerekeket, Michelin abroncsokat, sport kormánykereket és bőrkárpitozást is kapott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ez, igen!
OZ kerekek, Michelin abroncsok, szélesítések, spoilerezések

A jármű egyetlen színben, szürkében (Magnetic Grey) jelent meg. Az ár tartalmazza a gyári kiadástól megkülönböztető logókat, matricákat, az első és a hátsó lökhárító, valamint a hűtőrács frissítését, a spoilerezést, a szélesítést.